Söz'ün 10. bölümünde yürekleri dağlayan şehit haberi

Geçtiğimiz akşam yayınlanan 10. bölümü ile Söz dizisi hayranlarını yasa boğdu.

Berfu Özlen
06 Haziran 2017 - 11:27
Gündem

Star TV'nin asker temalı dizisi, dün akşam dramatik bir bölüm ile ekranlara geldi. 10. bölümü yayınlanan dizide, tim ilk kez şehit verdi.

Söz dizisi, başarı grafiğini yükselterek ilerlemeye devam ediyor. Star TV ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden bu yana nefesler tutularak izlenen dizide, ilk kez bir şehit verildi. 

10. bölümde neler oldu?

Erdem, Yavuz'un dileğini yerine getirerek, insansız hava aracını Yavuz'un bulunduğu yere gönderir. Ancak Çolak'ın aklında başka bir plan vardır ve Çolak'ın bu planı her şeyi zora sokacaktır. Yapılan büyük bir hata ile, Çolak başına bela alır. Öte yandan Eylem ise ağır yaralıdır. Avcı bu korkunç kaza yüzünden kendini suçlar. Gergin bir bekleyiş içindeki Avcı, gelen haberle şok olur. Doktorların tüm çabaları sonuçsuz kalmış ve Eylem hayatını kaybetmiştir. 

Aldıkları kayda değer istihbaratlarla tim harekete geçer ve büyük bir operasyon planlarlar. Çolak'ın çemberi daralırken, son bir hamle daha yapar ve Yavuz'un timi ilk kez şehit verir.

Söz dizisinin konusu

İstanbul'da yaşanan bir terör faciası, Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu'yu çok etkiler ve Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturmaya karar var. Oluşan bu tim ile, failleri yoketmeye yemin eden Yavuz, aynı zamanda rehine avına da çıkar. Timde, vatan sevgisinin yanı sıra kardeşlik bağıyla da bağlı olan askerleri Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaş Şaşmaz, Atakan Arslan, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Oktay Samurkaş ve Volkan Uygun canlandırıyor.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin