Gupse Özay, 9 yıl sonra Ters Yüz için stüdyoda!

Disney ve Pixar’ın klasikleşen animasyon filmlerinden Oscar ödüllü ‘Ters Yüz’ün ikincisi için geri sayım başladı. Türkiye komedi arenasının iki güçlü ismi, filmin demirbaş karakterlerine ses vermek üzere stüdyoya girdi. Başarılı oyuncu Gupse Özay, 9 senenin ardından ‘Üzüntü’yü yeniden seslendirmek üzere mikrofon başına geçerken, izleyicilerin yeni filmde tanışacakları ‘Kaygı’ duygusunu ise güçlü oyunculuğuyla birlikte sosyal medya hesabında paylaştığı orijinal içeriklerle de büyük beğeni toplayan Aslı İnandık seslendirdi.

Berfin Sengil
23 Mayıs 2024 - 11:43
Magazin

Bir insanın içindeki duygular, onun kontrol odası olsaydı ve bu duygular insan vücudunda karşınıza çıksaydı neler hissederdiniz? Bu sorunun cevabını renkli dünyası ve özgün anlatımıyla beyazperdeye taşıyan ve Oscar ödülüne layık görülen Disney ve Pixar ortak yapımı ‘Ters Yüz’, yepyeni macerasıyla sinemalara gelmeye hazırlanıyor. 14 Haziran’da vizyona girecek film, karne hediyesi olarak tatil başlangıcına renk katacak ve yine 7’den 70’e geniş bir izleyici kitlesini dünyasına davet edecek. 

Seslendirme yönetmenliğini Oğuz Özoğul’un yaptığı ‘Ters Yüz 2’nin Türkçe seslendirmeleri tamamlandı. Gupse Özay’ın 9 senenin ardından yeniden stüdyoya ‘Üzüntü’ karakteri için girdiği yeni filmde fragmanı paylaşıldığı an büyük merak uyandıran en yeni duygusu ‘Kaygı’ için ise Aslı İnandık mikrofon başına geçti. 

Walt Disney Animation Studios’un 100’üncü yıl filmi olan ‘Dilek’in kapanış şarkısını seslendirerek bu sihir dünyasının kapılarını aralayan YarenÖzaydın, ‘Gıpta’ duygusunu seslendirirken; ‘Neşe’yi Aysun Topar, ‘Bıkkınlık’ı İrem Alnıaçık, ‘Utanç’ı Oğuz Özoğul, ‘Korku’yu Murat Şen, ‘Tiksinti’yi Suzan Acun, ‘Öfke’yi ise Ercan Demirel seslendiriyor. Bu duyguların kabuğunda yer alan karakterlerden Riley’yi Duru Atlıhan’ın sesinden dinleyeceğimiz filmde Valentina’ya Gizem Gülen, Koç Roberts’a ise Burçin Artut sesiyle üç boyutlu hale getiriyor.

Riley’yi artık bir ergen olarak izleyeceğimiz ve zihnine geri döneceğimiz filmde beklenmedik duygu Kaygı, gelişiyle birlikte kumanda merkezini ani bir yıkıma uğratacak. 

Senaryosunu Meg LeFauve’ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kelsey Mann’in oturduğu ‘Ters Yüz 2’, 14 Haziran’da sinemaseverlerle buluşacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin