Dilan Çiçek Deniz de Cannes tartışmasına dahil oldu

Esra Dermancıoğlu'nun, Cannes'a giden Türk oyunculara yönelik eleştirilerine Birce Akalay'ın ardından Dilan Çiçek Deniz'den de cevap geldi. Deniz, sözleri ayıpladığını kaydetti.

Berfin Sengil
23 Mayıs 2024 - 12:23
Magazin

Dünyaca ünlü isim Kevin Costner ile 77. Cannes Film Festivali'nde bir araya gelen Dilan Çiçek Deniz, İstanbul'a döndü. Basın mensuplarıyla sohbeti sırasında Esra Dermancıoğlu'nun eleştirileri hatırlatılan Deniz, oyuncunun sözlerini ayıpladı.

'Onların Yerine Ben Gitmeliydim'

Esra Dermancıoğlu, Cannes'a giden meslektaşlarına yönelik, "Keşke çıplak yürüyüşler yerine iki kelime laf edebilecek insanlar gitseydi. Ben utandım. Onların yerine ben gitmeliydim" diye konuşmuştu.

'Çok Ayıp Buluyorum'

Dermancıoğlu'nun sözlerine ilk tepki Birce Akalay'dan gelirken güzel oyuncu, "Hiç yorum yapmak istemiyorum. Genel olarak çok ayıp buluyorum" ifadelerini kullanmıştı.

'Çıplaklığa İndirgemek Bambaşka'

Dilan Çiçek Deniz de Cannes'dan döndüğü sırada konu hakkında yorumları sorulurken, "Çok ayıp buluyorum. O yüzden zamanımıza yazık, hiç konuşmaya gerek yok. Ben nasıl istediğimi giyinmekte özgürsem insanlar da eleştirmekte özgür. Kıyafet eleştirmek başka ama benim tercihlerime saygı duymayıp, bunu çıplaklığa indirgemek bambaşka" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin