Dünyaca ünlü isim Kevin Costner ile 77. Cannes Film Festivali’nde bir araya gelen Dilan Çiçek Deniz, İstanbul’a döndü. Basın mensuplarıyla sohbeti sırasında Esra Dermancıoğlu‘nun eleştirileri hatırlatılan Deniz, oyuncunun sözlerini ayıpladı.
‘Onların Yerine Ben Gitmeliydim’
Esra Dermancıoğlu, Cannes’a giden meslektaşlarına yönelik, “Keşke çıplak yürüyüşler yerine iki kelime laf edebilecek insanlar gitseydi. Ben utandım. Onların yerine ben gitmeliydim” diye konuşmuştu.
#related_item_764739#
‘Çok Ayıp Buluyorum’
Dermancıoğlu’nun sözlerine ilk tepki Birce Akalay‘dan gelirken güzel oyuncu, “Hiç yorum yapmak istemiyorum. Genel olarak çok ayıp buluyorum” ifadelerini kullanmıştı.
#related_item_764790#
‘Çıplaklığa İndirgemek Bambaşka’
Dilan Çiçek Deniz de Cannes’dan döndüğü sırada konu hakkında yorumları sorulurken, “Çok ayıp buluyorum. O yüzden zamanımıza yazık, hiç konuşmaya gerek yok. Ben nasıl istediğimi giyinmekte özgürsem insanlar da eleştirmekte özgür. Kıyafet eleştirmek başka ama benim tercihlerime saygı duymayıp, bunu çıplaklığa indirgemek bambaşka” diye konuştu.
#related_item_764889#