Yusuf Güney: Bir süredir Dünya'da yoktum, geri döndüm

Şarkıcı Yusuf Güney'in astral seyahat açıklamalarına yenisini ekledi. Babaeski’de sahneye çıkan Güney, "Bir süredir dünyada yoktum, geri döndüm. Manevi tarafıma yönelmiştim ama artık dünyevi işlere de zaman ayıracağım" dedi.

Berfin Sengil
23 Mayıs 2024 - 13:27
Magazin

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, uzay çalışmalarını yürüten NASA hakkında yaptığı göndermeler, astral seyahat gibi açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Önceki gün Gençlik Şenliği kapsamında Babaeski’de konser veren Güney, astral seyahat ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Astral Seyahatten Bahsetmişti

Katıldığı bir programda uzaya gitme hayallerinin olup olmadığı sorulan Yusuf Güney, "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre astral seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım" diye konuşmuştu.

NASA'ya Gönderme Yapmıştı

NASA hakkında da konuşan ünlü şarkıcı, "İki sene önce Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars’ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı" gibi açıklamalarıyla çok konuşulmuştu.

'Dünyevi İşlere de Zaman Ayıracağım'

Yusuf Güney bu kez Babaeski'deki sahnesi öncesinde konuştu. Güney, "Yeni projelerim geliyor. Bir süredir dünyada yoktum, geri döndüm. Manevi tarafıma yönelmiştim ama artık dünyevi işlere de zaman ayıracağım. Sevdiklerime yeni şarkılar sunmak istiyorum" sözleriyle yeniden dikkatleri üzerine çekti.

'Uyanık Olun'

Sahnede ise Yusuf Güney, "Sizlerden ricam uyanık olun. Aradan tüm aracıları kaldırıp Allah’a sığının" diyerek gençlere çağrıda bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin