‘Kıyma: Orman Kanunları’ yalnızca Perşembe BluTV’de yayında!

BluTV’nin ‘Kıyma’sı film oldu. ‘Kıyma: Orman Kanunları’ yalnızca Perşembe BluTV’de yayında!

Volkan Usta
23 Mayıs 2024 - 14:08
Viral

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin, ‘Sıfır Bir Adana’ ve ‘Sokağın Çocukları’ yaratıcılarından ortaya çıkan, sadık bir izleyici kitlesine sahip olan, macera ve komediyi bir arada sunan Kıyma bu kez film oldu. ‘Kıyma: Orman Kanunları’ filmiyle sevenleri karşısına çıkacak olan ekip kendilerini yine bir serüvenin içinde bulacak.

Filmin konusu şöyle:

Ömer, Tufan ve Poyraz yazın İstanbul’da işlerinin azalmasına bir çare bulmaya çalışırlar. Çözüm olarak Bodrum'a gittikleri anda ise kendilerini bir yarışmanın içinde bulurlar. Bir yandan eğlenceye ve gece hayatına dahil olurken diğer yandan da yarışmanın zorluklarını yaşarlar. Ronaldo’nun tatil için Bodrum’a geleceği haberi ise tüm ilçeyi karıştırır. Yarışmanın işgüzar yapımcısı da onların karşısına geçince Ömer, Tufan ve Poyraz her zamanki gibi birlikte bir oyun kurmak zorunda kalacaklardır.       

Adanalı bir grup arkadaşın İstanbul’a gelip bir kebapçı açmasıyla başlayan ‘Kıyma’, bu kez Bodrum’a gidiyor. Ekip mahalle kültürünü ve sokak dilini eğlenceli aynı zamanda trajikomik bir şekilde anlatmaya devam ediyor.

Kıyma: Orman Kanunları’ yalnızca BluTV’de yayında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin