Gürberk Polat Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosunda!

Kırmızı Kamyon dizisine yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
17 Aralık 2020 - 11:35
Gündem

Show TV ekranları için 10. Ev tarafından hazırlanan ve itfaiyecilerin etkileyici dünyasını konu alan hikayesi ile merak uyandırmayı başaran Kırmızı Kamyon dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Başrolünde Görkem Sevindik'in olduğu bilinen ve Ushan Çakır'ı da kadrosuna dahil eden diziye yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

20-12/17/kirmizi-kamyon.png

Meriç Demiray'ın kaleme aldığı, Osman Kaya'nın yöneteceği Kırmızı Kamyon dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Dikkat çeken bir hikaye ile yola çıkan dizinin önümüzdeki sezonda ekranlarda olması bekleniyor.

Gürberk Polat Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosunda!

20-12/17/gurberk.png

En son Deniz Hamzaoğlu ve Aslı Orcan'ı kadrosuna dahil eden Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Kadrodaki yeni isim Babil'de Mert karakterini canlandıran Gürberk Polat oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin