Netflix mini dizisi The Ripper başladı! Yorkshire Canavarı nasıl bir dizi?

Netflix'in gerçek suç belgeseli türündeki mini dizisi "The Ripper (Yorkshire Canavarı)" Netflix'te başladı! Konusu, fragmanı, bölümleri...

Dünya üzerinde şüpheleneceğiniz en son kişiydi...

MİNİ DİZİ THE RIPPER BAŞLADI!

Netflix'in gerçek suç belgeseli formatındaki mini dizisi "The Ripper (Yorkshire Canavarı)" 16 Aralık 2020 Çarşamba günü Netflix'te başladı.

Soruşturmacılar ve tanıkların, 1970'li yılların sonlarında Karındeşen Jack'i kopyalayan bir katilin İngiltere'nin kuzeyinde nasıl dehşet saçtığını anlattığı yapımın sezonu 4 bölümden oluşuyor.

20-12/17/the-ripper-foto-1608163612.png

Süreleri 47 ile 51 dakika arasında değişen bölümler şöyle sıralanıyor:

- 1. Bölüm: "Bir Zamanlar Yorkshire'da - Once Upon a Time in Yorkshire" (51 dakika)
- 2. Bölüm: "Şu Andan Şafağa Kadar - Between Now and Dawn" (48 dakika)
- 3. Bölüm: "Geceyi Geri Al - Reclaim the Night" (49 dakika)
- 4. Bölüm: "Gizem Çözülüyor - Out of the Shadows" (47 dakika)

Açılış bölümünün hikayesinde; 1970'li yıllarda Birleşik Krallık'ın yoksul bölgelerinde seks işçilerinin acımasız bir biçimde öldürülmesine halk pek tepki vermez. Fakat genç bir kız da cinayet halkasına kurban olarak eklenince işin rengi değişmeye başlar.

20-12/17/the-ripper-afis.jpg

Jesse Vile ve Ellena Wood'un yönetmenliğini üstlendiği mini dizide araştırmacılar, gazeteciler, hayatta kalanlar ve kurbanların aileleri ile gerçekleştirilen röportajlara yer veriliyor.

"The Ripper" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin