‘Güven Bana’ oyuncularından ters köşe!

Cihangir Ceyhan, Ufuk Bayraktar ve Pelin Karahan gibi değerli oyuncuların seyirciye ters köşe etkisi yaratacak kadar başarılı performansları Güven Bana filminde ortaya çıkacak.

Volkan Usta
21 Eylül 2023 - 10:28
Viral

Yapımını Aytaç Medya’nın, yapımcılığını Aytaç Ağdağ ve Anıl Oğuz’un üstlendiği, senaryosu ve yönetmenliği Selçuk Aydemir imzalı komedi filmi ‘Güven Bana’ 13 Ekim’de vizyona girmeye hazırlanıyor.

23-09/21/gb_karakter_ozcan.jpg

Tefeciye olan borçlarını ödemeye çalışırken başlarını beladan kurtaramayan iki kardeşin macera dolu hikayesini anlatan ‘Güven Bana’ sinema salonlarından kahkahalar yükselmesini sağlayacak.

23-09/21/gb_karakter_yilmaz.jpg

Filmin merak uyandıran unsurlarından biri de dram ağırlıklı projelerde görmeye alıştığımız Cihangir Ceyhan, Ufuk Bayraktar ve Pelin Karahan gibi değerli oyuncuların seyirciye ters köşe etkisi yaratacak kadar başarılı komedi performansları. Şimdiden sevenlerinde merak duygusu uyandıran, ‘Güven Bana’ filmiyle komediye göz kırpan bu üçlünün oyunculukları çok konuşulacak. 

23-09/21/gb_karakter_zeynep.jpg

‘Güven Bana’nın yıldızlar geçidi kadrosunda Cihangir Ceyhan, Ufuk Bayraktar, Okan Cabalar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Köksal Engür, Zihni Göktay, Serap Önder, Tuncay Beyazıt gibi değerli oyuncular yer alıyor.

23-09/21/2400x3000.jpg

‘Güven Bana’ 13 Ekim’de sinemalarda.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin