Güvercin dizisi final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

Star TV'nin sevilen dizisi Güvercin finale gidiyor.

Merve Mutlu
23 Mart 2020 - 09:49
Gündem

Zülüf karakteri ile Almida Ada'nın, Kenan karakteri ile de Mehmet Ali Nuroğlu'nun başrollerini üstlendiği Güvercin dizisi 24 Kasım'da Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmuştu. Sevilen diziden hayranlarını üzecek kötü haber geldi.. 

20-03/23/guvercin-dizisi.jpg

Zeugma'nın Çingene Kızı hikayesinden ilham alınarak hazırlanan dizi; Nursel Köse, Menderes Samancılar, Topülent Bilgiç, Işıl Dayıoğlu, Osman Albayrak, Gözde Fidan, Sabri Memi, Mustafa Tolga Pancaroğlu, Dilan Telkök, Enver Akbaş, Gülen Karaman gibi birçok başarılı ismi kadrosunda buluşturmuştu. Çekimleri Gaziantep'te yapılan dizi, reytinglerde istenen başarıyı gösteremedi. 

Güvercin dizisi final yapıyor!

20-03/23/guvercin-final.jpg

Pazar akşamları yayınlanan dizi, Korona nedeniyle geçtiğimiz akşam yeni bölümünü yayınlamadı ve tekrar bölümü ile ekranlardaydı. Final yapmaya hazırlanan dizinin son bölümü ise 16. bölümü olacak. Dizi setlerine ve yeni bölümlere ara verilmesi nedeniyle de kesin final tarihi henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin