Türkiye'de Korona vaka sayısı artıyor! Güncel vaka sayısı...

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüsün Türkiye'deki vaka sayısı kaç oldu?

Merve Mutlu
23 Mart 2020 - 09:49
Viral

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs vakasının Türkiye'ye de sıçramasının ardından, uzmanlar geniş çaplı önlemler almaya devam ediyor. 65 yaş ve üzerine sokağa çıkma yasağı getirilmesiyle de yüksek risk grubunda olan yaşlılar korunmaya çalışılıyor. 

20-03/23/fahrettin-kcoa.jpg

Çin'de başlayan ve neredeyse tüm dünyaya yayılan virüs korkutucu bir boyuta ulaştı. Dünya üzerinde binlerce insanın ölümüne neden olan bu salgın Türkiye'de can almaya başladı. Sağlık Bakanı Doktor Fahrettin Koca her gün yaptığı açıklamalar ile güncel vaka sayısını vatandaşlara bildiriyor. Fahrettin Koca'nın son açıklaması ise şöyle;

Yeni hayatlar kaybediyoruz. Vaka sayıları artıyor. Fakat mümkün olduğunca çok sayıda test yaptığımız unutulmamalı. Tedavi altına alınmış her hastayla, salgının önünü kesmiş oluyoruz. BUGÜN 9 YENİ VEFAT, 289 YENİ TANI VAR. Evimizde kalalım. Risk almayalım. Hayat eve sığar. BUGÜNE KADAR toplam 20.345 test yapıldı, 1.236 tanı kondu, hepsi yaşlı 30 hastamızı kaybettik. Hastalık ülkemizde yokken, “yok” dedik. Şimdi gün gün durumu açıklıyoruz. Şeffaflığımızla sizi tedbire de davet ediyoruz. Tedbirli olalım. Bu ülke, bu tehdide yenik düşmeyecek.

20-03/23/screenshot_1.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin