Netflix dizisi Love 101'in yayın tarihi belli oldu!

Türkiye yapımı Netflix dizisi Love 101'in ne zaman başlayacağı kesinleşti.

Merve Mutlu
23 Mart 2020 - 12:35
Gündem

Kubilay Aka, Pınar Deniz, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, Kaan Urgancıoğlu, İpek Filiz Yazıcı, Selahattin Paşalı, Bade İşçil gibi isimleri oyuncu kadrosunda bir araya getiren Netflix Türkiye yapımı Love 101'in ne zaman başlayacağı belli oldu. 

20-03/23/ask-101.jpg

Çok sevdikleri öğretmenlerinin okuldan ayrılmaması için okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmeye çalışan ve bu eğlenceli yolda kendileri de aşkla ve heyecanla tanışan liseli gençlerin hikayesini konu alacak olan dizi, daha yayınlanmadan ilgi çekmeyi başardı. İkinci sezon onayını da alan dizinin çalışmaları Korona arasına girmesine rağmen ilk sezonun yayın tarihi belli oldu. 

Love 101 ne zaman başlayacak?

20-03/23/ask-1012.png

Meriç Acemi'nin yazdığı,  Ahmet Katıksız'ın yönettiği dizi ilk sezon hazırlıklarını bir süre önce tamamlamış ancak yayın tarihi açıklanmamıştı.Merakla beklenen projenin yayın tarihi 24 Nisan olarak belirlendi. 

Love 101 Tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin