Güvercin dizisi nerede çekiliyor?

Yeni başlayacak olan Güvercin dizisi nerede çekiliyor?

Merve Mutlu
13 Kasım 2019 - 14:30
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse, Menderes Samancılar, Eslem Akar, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, Genco Özak, Bülent Bilgiç, Tolga Pancaroğlu gibi başarılı isimleri bir araya getiren dizi projesi Güvercin'in nerede çekildiği bilgisi merak uyandırdı.

19-11/13/guvercin-dizisi.png

Yapımcılığını Pastel filmin üstlendiği, Altan Dönmez'in yönetmen olduğu dizinin hazırlıkları tamamlandı. İlk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin nerede çekildiği sorusu da yanıt buldu. 

Güvercin nerede çekiliyor?

19-11/13/guvercin.png

Zeugma'nın Çingene Kızı hikayesinden ilham alınarak hazırlanan dizinin ilk çekim adresi Gaziantep oldu. 24 Kasım akşamı Star tv ekranlarında başlayacak ve Zülüf ile Kenan'ın umutsuz aşkını konu alan dizinin setinin daha sonra İstanbul'a taşınıp taşınmayacağı ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin