Güvercin dizisinden yeni tanıtım yayınlandı! Ne zaman başlıyor?

Ekranların yeni dizisi Güvercin'den yeni tanıtım yayınlandı. Heyecan arttı.

Merve Mutlu
04 Kasım 2019 - 14:08
Yeni Bölüm

Altan Dönmez yönetmenliğinde çekilen Pastel Film imzalı Güvercin dizisinin yeni tanıtım filmi yayınlanarak heyecan yarattı. Gizemli bir uyarlama konusu ile ekranlarda izleyici karşısına çıkacak olan dizi projesinin hazırlıkları devam ediyor.

19-11/04/ey-ask.png

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan ve kadrosunda birçok başarılı ismi bir araya getiren dizinin afiş çalışmaları da nihayet tamamlandı. 

Güvercin dizisinin konusu ne?

19-11/04/zeyugma.png

Kimsenin gelip geçmediği kör bir kuyuda ölümü bekleyen Zülüf, bir çingene kızı gibi yerin yedi kat dibindedir. Zülüf'ü kurtaran da genç bir adamdır. Kendisini kurtaran Kenan kendisine aşık olur. On beş yıl önce yaşanan bir cinayet ile bulaşan kan o günden sonra her iki aileye de bulaşır ve her şeyi temizleyecek olan aşktır...

Güvercin dizisinin oyuncu kadrosu:

Merak uyandıran dizinin kadrosunda: Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, Osman Albayrak, Gülen Kahraman Yıldır, Eslem Akar, Genco Özak, Işıl Dayıoğlu, Bülent Bilgiç, Berke Üsdiken, İdil Memi, Sabri Memi, Dilan Telkök, Gözde Fidan, Tolga Pancaroğlu ve Enver Akbaş gibi başarılı ve sevilen isimler bir araya geldi.

Güvercin dizisi ne zaman başlayacak?

19-11/04/zuluf.png

Kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren ve Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmak için gün sayan dizinin ne zaman başlayacağı henüz kesinleşmedi. Ancak yayınlanan 2. tanıtım izleyicilerin şimdiden dikkatini çekmiş durumda. 

İşte 2. tanıtım:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin