Güzel Günler 1. Bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Show TV'nin yeni dizisi Güzel Günler 1. Bölümüyle ekran geldi. Peki Güzel Günler'in 1. Bölümünde neler yaşandı? Güzel Günler'in 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Güzel Günler'in konusu ne? Güzel Günler'in oyuncu kadrosunda kimler var? Güzel Günler'in 2. Bölümünde Mihran ve Selma arasında neler yaşanacak?

Volkan Usta
07 Kasım 2022 - 09:28
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi Güzel Günlerin ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Mihran ve Alya’nın nişan yüzüklerinin takıldığı tanıtımda Mihran, miras kalan evi satmaya karar veriyor. Selma’yı arayan Alya, Atakan’ın dükkanına doğru yol alırken bu durum Mihran’ın gerilim dolu anlar yaşamasına sebep oluyor. Alya’nın gerçekleri öğrenip öğrenmediği ise akıllarda soru işareti bırakıyor.

22-11/07/guzel-gunler-2.jpg

Sıcak ve eğlenceli hikayesi, zengin oyuncu kadrosuyla ilk bölümden seyircinin kalbini çalan dizi, sosyal medyanın gündemini salladı. #GüzelGünler etiketi Twitter Türkiye’de 9 saat 30 dakika TT listesinde yer aldı.

22-11/07/guzel-gunler-3-1667806746.jpg

Güzel Günler birinci bölümüyle; ABC1 20+’da 4.28 izlenme oranı 10.06 izlenme payı, AB’de 4.07 izlenme oranı 10.19 izlenme payı, Total’de ise 4.04 izlenme oranı ile 9.90 izlenme payı elde etti.

22-11/07/guzel-gunler-7.jpg

VAN’DAN İSTANBUL’A UZANAN BİR ÖYKÜ

Maddi sıkıntılarla boğuşan Selma’nın hayatı kendisine bırakılan bir mektupla değişti. Dükkanından ve evinden olan Selma, yaşadığı Van’dan ayrılıp İstanbul’un yolunu tuttu ve mirası alabilmek için Mihran’ın peşine düştü. Selma’nın İstanbul’a geldiği haberi bomba etkisi yaratırken, bu esnada nişan hazırlıkları yapan Mihran bu durumu pek önemsemedi. Mihran’ın karşısına çıkan Selma, mirastan bahsederek Mihran’ı ikna etmeyi başardı. İkili mektupta yazan adrese gitmeye karar verdi.

22-11/07/guzel-gunler-5-1667806839.jpg

Setrak Amca’nın Leyla ve Mihran’a bir konak bıraktığı ortaya çıktı. İstanbul’da kalacak yeri olmayan Selma, amcasının kapısını çaldı ama burada da hoş karşılanmadı. Leyla ve Mihran miras işlemlerini tamamlamak için uğraşırken miras kalan konağın perişan durumda olduğunun ortaya çıkması Selma’nın hayallerinin yıkılmasına sebep oldu. 

22-11/07/guzel-gunler-4-1667806764.jpg

GÜZEL GÜNLER’İN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Maddi sıkıntılarla boğuşan Selma’nın hayatı kendisine bırakılan bir mektupla değişti. Dükkanından ve evinden olan Selma, yaşadığı Van’dan ayrılıp İstanbul’un yolunu tuttu ve mirası alabilmek için Mihran’ın peşine düştü. Selma’nın İstanbul’a geldiği haberi bomba etkisi yaratırken, bu esnada nişan hazırlıkları yapan Mihran bu durumu pek önemsemedi.

22-11/07/guzel-gunler-2-1667806795.jpg

Mihran’ın karşısına çıkan Selma, mirastan bahsederek Mihran’ı ikna etmeyi başardı. İkili mektupta yazan adrese gitmeye karar verdi. Setrak Amca’nın Leyla ve Mihran’a bir konak bıraktığı ortaya çıktı. İstanbul’da kalacak yeri olmayan Selma, amcasının kapısını çaldı ama burada da hoş karşılanmadı.

22-11/07/guzel-gunler-4.jpg

Leyla ve Mihran miras işlemlerini tamamlamak için uğraşırken miras kalan konağın perişan durumda olduğunun ortaya çıkması Selma’nın hayallerinin yıkılmasına sebep oldu. Mihran’ın nişanı için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Hakim’in başka yer yokmuş gibi Kıymet’in menemen salonunun tam karşısına menemenci açması mahalleyi karıştırdı. Bu sırada Mihran’ın nişanlısı Alya kim olduğunu bilmeden Selma’yla tanıştı ve zor durumda olduğunu fark edince nişanda garsonluk yapmasını teklif etti. Paraya ihtiyacı olduğu için bu teklifi kabul eden Selma, nişanda ortaya çıkınca herkes şoke oldu.

22-11/07/guzel-gunler-6.jpg

MİHRAN’IN NİŞANINDA BÜYÜK SÜRPRİZ

Mihran’ın nişanı için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Hakim’in başka yer yokmuş gibi Kıymet’in menemen salonunun tam karşısına menemenci açması mahalleyi karıştırdı. Bu sırada Mihran’ın nişanlısı Alya kim olduğunu bilmeden Selma’yla tanıştı ve zor durumda olduğunu fark edince nişanda garsonluk yapmasını teklif etti. Paraya ihtiyacı olduğu için bu teklifi kabul eden Selma, nişanda ortaya çıkınca herkes şoke oldu. Bu şaşırtıcı tesadüfün ardından yaşanacaklar şimdiden büyük bir merak konusu!

22-11/07/guzel-gunler-3.jpg

İKİNCİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

Güzel Günler’in ekrana gelen birinci bölümünün hemen arkasından yeni bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. Mihran ve Alya’nın nişan yüzüklerinin takıldığı tanıtımda Mihran, miras kalan evi satmaya karar veriyor. Selma’yı arayan Alya, Atakan’ın dükkanına doğru yol alırken bu durum Mihran’ın gerilim dolu anlar yaşamasına sebep oluyor. Alya’nın gerçekleri öğrenip öğrenmediği ise akıllarda soru işareti bırakıyor.

22-11/07/guzel-gunler-5.jpg

Güzel Günler” yeni bölümüyle 13 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin