Güzel Günler dizisinin Selma'sı Leyla Tanlar kimdir? Kaç yaşında?

Show TV’nin TMC yapım imzalı yeni dizisi Güzel Günler senaryosu kadar oyuncu kadrosuyla da iddialı bir şekilde ekrana gelecek. Güzel Günler dizisi Selma kimdir? Leyla Tanlar kimdir? Kaç yaşında? Güzel Günler dizisinin konusu nedir? Güzel Günler dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Güzel Günleri'n 1. Bölümünde neler yaşanacak? Burak Dakak kimdir?

Volkan Usta
06 Kasım 2022 - 15:00
Kültür Sanat

Show TV’nin yeni dizisi Güzel Günler oyuncu kadrosuyla da kendinden söz ettirecek gibi gözüküyor!

TMC imzalı Güzel Günler dizisi oyuncularını sizler için hazırladık!

Peki Güzel Günler dizisinin Selma’sı Leyla Tanlar kimdir? Selma karakterini yakından tanıyalım!

Vanlı. Yirmilerinin sonunda bir genç kız. Çocukluktan kalma bir peri masalının baş kahramanı Selma. Hayatı yıllar önce çıkan bir yangınla alt üst olmuş. Yine de gamlı değil Selma. İyimser, komik, iflah olmaz bir hayalperest. İşleri yoluna koyma ümidiyle kardeşinin elinden tutup geldiği İstanbul'da arabasında yatar, sığınma evlerine gider, aş evlerinde karın doyurur. Her şeyin iyice sarpa sardığı anlarda bile inancını kaybetmez. Hayat da boş çıkarmaz Selma’nın ümidini. Atakan'ın kahvecisinde işe girmesine, değişmesine, Külkedisi misali güzelleşmesine yardım eder. Kahvecideki müdavimlerden, Atakan'ın annesi ve teyzesine, boksör Altan'a uzanan koca bir ailesi olur.

22-11/04/leyla-tanlar2.jpg

Leyla Tanlar kimdir? Leyla Tanlar nereli? Kaç yaşında?

13 Aralık 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Leyla Tanlar, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde eğitimine devam etmektedir. Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimleri alan Leyla Tanlar, kamera karşısına ilk defa 2014 yılında Paramparça dizisiyle geçmiştir ve dizideki performansıyla ‘En Çok Gelecek Vaat Eden Oyuncu Ödülü’nü almıştır. Leyla Tanlar, Paramparça dizisi bittikten hemen sonra Mehmet Bir Cihan Fatihi ve Şahin Tepesi dizilerinde yer almıştır.

Rol Aldığı Yapımlar:

2014-2017 Paramparça – Cansu Gürpınar

2018 Mehmed: Bir Cihan Fatihi – Esleme

2018 Şahin Tepesi – Deniz Akdora

2019 Ferhat ile Şirin – Şirin

2022 Kaçış – Nevi

2022 Güzel Günler – Selma

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin