Güzel Günler 10. Bölümünde herkes Leylim için seferber oldu!

Show TV'nin başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı sevilen dizisi Güzel Günler 10. bölümüyle ekrana geldi. Peki Güzel Günler'in 10. bölümünde neler yaşandı? Güzel Günler 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Güzel Günler'in 11. bölümünde neler olacak? Güzel Günler'in konusu ne? Güzel Günler nerede çekiliyor? Güzel Günler 10. Bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Güzel Günler'in 11. bölümünde Altan ortadan neden kayboluyor?

Volkan Usta
16 Ocak 2023 - 10:49
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi Güzel Günlerin dün akşam ekrana gelen neşeli bölümü bu hafta da izleyicileri ekran başına topladı. Tüm ailenin Leylim için seferber olduğu bölümde herkesin bir arada olması yüreklere dokunan anlara sahne oldu. Sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini ekrana taşıyan dizi #GüzelGünler ve #HepBeraber etiketleriyle Twitter Türkiye’de TT listesinde yer aldı.

23-01/16/guzel-gunler-1.jpg

Kıymet, Atakan ve Altan’ı usulünce evlendirmek için harekete geçti. Ancak Altan bu duruma karşı gelince ailesiyle ilgili büyük sırrı da Atakan’la paylaştı.

23-01/16/guzel-gunler-10.jpg

Atakan, Kıymet’e Altan’ın ailesiyle görüşmediğini söyleyince Kıymet küslük olmaz deyip dünürlerine iyilik yapmak için Füsun ve Feyyaz’ı görevlendirdi. Mihran tüm gemileri yakarak Çetin’in senetlerini imzalayıp yeni hayatına adım attı.

23-01/16/guzel-gunler-6.jpg

Çetin, Mihran’ın başka bir yerde iş bulmasını engellemek için elinden geleni yaptı. İş bulmak için çaldığı her kapı yüzüne kapanan Mihran son anda karşısına çıkan fırsatı değerlendirmeyi bildi. Leylim için rapor veren pedagogun Hakim Bey'in eski bir tanıdığı çıkmasıyla umutlar yeniden yeşerdi. Pedagog tekrar bir değerlendirme yapmaya karar verdi.

23-01/16/guzel-gunler-4.jpg

Leylim’in tiyatro gösterisinde bir araya gelen aile, velayet davasının seyrini tersine çevirmeyi başardı. Tüm aile Mihran’ı işe alan Cihangir’le kafede yemekte bir araya geldi.

23-01/16/guzel-gunler-5.jpg

Feyyaz ve Aleyna’nın gittikçe yakınlaşmaya başlamasıyla bir hayli mutsuz olan Füsun, Cihangir’le tanışınca oldukça etkilendi. Pegagogun olumlu bir rapor yazması herkese büyük bir sevinç yaşatırken bu sırada Kıymet, Altan’ın ailesinin İstanbul’a geleceğini söyledi.

23-01/16/guzel-gunler-7.jpg

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Güzel Günler’in on birinci bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. Ailesinin İstanbul’a geleceğini öğrenen Altan’ın kaçtığı tanıtımda Atakan başta olmak üzere herkes onu aramaya başlıyor. Füsun’un garip halleri Feyyaz ve Kıymet’i şaşırtırken izleyicileri kahkahaya boğuyor. “Atakan, Altan’ı bulabilecek mi?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

23-01/16/guzel-gunler-3.jpg

Güzel Günler yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin