Güzel Günler 21. Bölüm fragmanı yayınlandı! Hakim ve Kıymet arasında işler ciddileşiyor!

Show TV'nin başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı dizisi Güzel Günler'in 21. bölümünden fragman yayınlandı. Peki Güzel Günler'in 21. bölümünde neler olacak? Güzel Günler'in 20. bölümünde neler yaşandı? Güzel Günler'in 21. bölümünde Atakan ve Altan'ın arasında neler olacak?

Volkan Usta
25 Nisan 2023 - 23:54
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi Güzel Günlerin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Selma ve Mihran’ın, Leylim ve arkadaşıyla yaşadığı güzel anlar dikkat çekiyor. Atakan’ın yaptıkları kahvenin lezzetine olan inancı karşısında Altan’ın tepkisi seyredenleri güldürürken, ikilinin bu bölümde yaşayacağı macera heyecanla bekleniyor. Hakim’in “Ben ciddi düşünüyorum…” sözlerinin yer aldığı tanıtım, Kıymet’le ilişkileri konusunda merak uyandırıyor.

GÜZEL GÜNLER’İN 20. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Altan ve Atakan için büyük bir mutluluk yaşayan Kıymet, çifte düğün yapmaya karar verdi. Bir yanda Aleyna ve Feyyaz diğer yanda Altan ve Atakan’ın düğünü için harekete geçen Kıymet herkesi seferber etti. Feyyaz’a karşı duygularından emin olan Füsun düğün hareketliliğiyle iyice hüzünlenmeye başladı. Aleyna ise Füsun ve Feyyaz’ın yakınlığına tepki göstermeye devam etti. Yemekte yaşanan yakınlaşmadan sonra Atakan’da hiçbir değişiklik göremeyen Altan, ona romantik bir sürpriz yapıp aşkını itiraf ettirmeyi kafaya koydu. Ancak Atakan durumu yanlış anlayıp Altan’a karşı söyledikleriyle tüm planı altüst etti. Altan yaşadığı hayal kırıklığıyla eşyalarını toplayıp evi terk etti. Cihangir’in Mihran’ı aradan çıkarma girişimi ters tepti. Selma, Cihangir’in Mihran’ın arkasından çevirdiği oyunu bozunca ikili karşı karşıya geldi. İlk kez Altan’ı kaybetme ihtimaliyle yüzleşen Atakan ise sonunda yelkenleri suya indirdi ve Altan’a aşkını itiraf etti. Tüm aile Kıymet’in iftar yemeğinde bir aradayken Atakan ve Altan arasında beklenen kavuşma da gerçekleşti. Ancak keyifli geçen yemek Füsun’un kaybettiği sahte evlilik protokolünün Kıymet’in eline geçmesiyle yarıda kaldı. Sahte evliliklerini gerçeğe dönüştüren Atakan ve Altan, bu bomba gibi gelişmeyle büyük bir şok yaşadı.

Güzel Günler” yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin