Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayı kim? Yeni dönem başlıyor!

Survivor'da ekrana gelen son bölümde her iki takımda dokunulmazlık için mücadele etti. Peki dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da eleme adayları kim? Survivor 2023'te adaya hangi isim veda etti? Survivor 80. bölümde neler yaşandı? Survivor 81. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 81. bölümde neler olacak? Yarışmadan elenen kim? Survivor 2023'te diskalifiye olacak isim hangisi? Survivor Halil kimdir? Survivor Cansu kimdir? Survivor 80. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
26 Nisan 2023 - 08:59
Kültür Sanat

Survivor 2023'te salı akşamı dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. İşte detaylar!

23-04/26/survivor-2023-26-nisan-carsamba-1682488959.jpg

AİLELER DOMİNİK’TE SURVIVOR’DA OYUN ÖNCESİ DUYGU SELİ

Survivor 2023'de sezonun en muhteşem ödülü için Dominik'e gelen yarışmacıların aileleri oyun parkurunda yarışmacılar ile buluşacak. Aile ödülü öncesi sevdiklerini karşılarında görecek olan yarışmacılar duygusal anlar yaşayacak.

İşte duyguların tavan yaptığı o anlar...

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Takımların mücadelesine başladığı gecede zorlu parkuda nefes kesen anlar yaşandı. 4. dokunulmazlık oyunu öncesinde kazanan takımın hamburger menü akşam yemeği kazanacağı açıklandı. Her zaman olduğu gibi dokunulmazlık oyunu yine iki etaptan oluştu. İlk turda kazanan gönüllüler olurken ikinci etapta ise durum değişti. Kıran kırana mücadele sonrası ikinci etabı ünlüler kazandı. 1-1 beraberlik sonucu oyun bu kez en iyilere kaldı. Final oyununda ise kırmızı takım galibiyet elde ederek dokunulmazlığı kazandı.

23-04/26/fui9fkwxwae_hbl.jpg

MİNİ ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyunu sonrası yarışmacılar mini ödül oyunu için yeniden parkura geçti. Oyunun ödülü ise erzak ve kıymalı spagetti yemeği oldu. Kıran kırana yarışın sonunda bu oyunu da ünlüler takımı kazandı.

23-04/26/644859c84e3fe1067024d3d5.jpg

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımı eleme konseyine gitti. Survivor'da mavi takımın performans birincisi Özgür oldu. Özgür performans birincisi olduğu için dokunulmazlığı kazanırken, Halil oylama olmadan potaya girdi. Survivor'da bu hafta 4-0 mağlubiyet eden mavi takımın tamamı eleme adayı oldu. Bu nedenden dolayı son kalan isim olan Halil oylamasız eleme potasına gitti. Böylece haftanın eleme adayları Asena, Cansu, Ertuğ, Aziz ve Halil oldu. Öte yandan Acun Ilıcalı Survivor'da artık yeni dönemin başladığını duyurdu. Ilıcalı bugünden itibaren takımların haftalık değişeceğini söyleyerek performans birincilerinin de takım kaptanları olacağını belirtti.

23-04/26/fulay8awiamvprw.jpg

GELECEK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 2023” de bu akşam ödül oyunu oynanacak. Ödül oyununu hangi takım kazanacak?

Survivor 2023” 26 Nisan Çarşamba akşamı TV8’de.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin