Güzel Günler 3. Bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu!

Show Tv'nin yeni dizisi Güzel Günler 3. bölümüyle ekrana geldi. Peki Güzel Günler'in 3. bölümünde neler yaşandı? Güzel Günler'in 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Güzel Günler'in 4. bölümünde neler olacak? Güzel Günler'in oyuncu kadrosunda kimler var? Güzel Günler'in konusu ne? Güzel Günler nerede çekiliyor? Güzel Günler'in 3. bölümünde Selma ve Mihran'ın geçmişteki sırrı ortaya çıktı mı?

Volkan Usta
21 Kasım 2022 - 09:55
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği yeni dizisi Güzel Günler, Pazar akşamı 3. bölümüyle ekrana geldi. İzleyicileri ekran başına toplayan bölüm #GüzelGünler etiketiyle Twitter Türkiye’de 4 saat 40 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

22-11/21/guzel-gunler-1-1669018798.jpg

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde; iskelede Alya’yı karşısında gören Mihran, Selma'yla ilgili gerçeği söylemek zorunda kaldı. Alya, Mihran’la ayrılmaya karar verdi. Selma ise İstanbul’da ayakta kalmak için büyük bir mücadele vermeye başladı. Atakan’ın borcu olduğunu öğrenen Altan, yardımcı olmak için tehlikeli bir yol seçip para için dövüşe girmeye karar verdi.

22-11/21/guzel-gunler-5.jpg

Altan dövüşe giderken Selma da ona eşlik etti. Leylim’i de Füsun’a emanet ettiler. Altan’ın dövüşünde işler kötüye gidince Selma hemen Atakan’a haber verdi. Atakan ve Mihran gelir gelmez Altan'ı hastaneye götürdüler.

22-11/21/guzel-gunler-8.jpg

Bu sırada eve geç kalan Füsun, Leylim’i de yanında götürmek zorunda kaldı. Küçük kızı gizlice eve soktu ancak yakalanmaktan kaçamadılar. Diğer yanda Kıymet, Hakim’in karşı kaldırıma mekan açmasıyla kendini bir rekabetin içinde buldu. İnternet üzerinden yemek kursuna başlayan Kıymet, yeni maceralara atıldı.

22-11/21/guzel-gunler-6-1669018817.jpg

SELMA VE MİHRAN’IN DUYGU DOLU HESAPLAŞMASI

Leylim'in sınavının kötü geçmesiyle Selma, Van’a dönmeye karar verdi. Mihran kendini Alya'ya affettirmek için ona özel bir hediye hazırlamak istedi ve bu sırada Setrak Amca’nın kolyesinin aslında bir başkasında olduğunu öğrendi. Finalde Mihran ve Selma vedalaşmak için bir araya geldi ancak bu buluşma geçmişin bir hesaplaşmasına dönüştü.

22-11/21/guzel-gunler-2-1669018830.jpg

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

Güzel Günler’in dördüncü bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. Atakan’ın borcunu nasıl kapattığı Füsun, Kıymet ve Altan’ın kafasını karıştırırken, Hakim’in menemenci dükkanına zabıtaların gelmesi dikkat çekiyor.

22-11/21/guzel-gunler-7.jpg

Saliha ve Kıymet, Alya ve Altan’ı evlerinde yemeğe davet ederken, tüm ailenin bir araya geldiği anlarda gelen bir telefon herkesi şoke ediyor. Altan, Selma’nın İstanbul’a döndüğünü söylüyor. 

22-11/21/guzel-gunler-2.jpg

 

Güzel Günler” yeni bölümüyle 27 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin