Güzel Günler dizisinin komik kadınları çok güldürecek!

SHOW TV'nin yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği yeni dizisi Güzel Günler seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki Güzel Günler ne zaman yayınlanacak? Güzel Günler dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Güzel Günler dizisinin 1. Bölümünde neler yaşanacak? Güzel Günler dizisi nerede çekiliyor? Binnur Kaya kimdir?

Volkan Usta
01 Kasım 2022 - 14:34
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği yeni dizisi Güzel Günler, Pazar akşamı 20.00’de yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlıyor.

22-11/01/guzel-gunler-6.jpg

Sıcak, eğlenceli ve neşeli yeni bir dizinin müjdesini veren tanıtımlarıyla kısa sürede büyük ilgi gören Güzel Günler komedi yeteneğiyle dikkat çeken kadın oyuncularıyla ekranlara kahkaha getirecek. Binnur Kaya, Ecem Erkek ve Zeynep Çamcı’nın başını çektiği birbirinden komik kadınlar Güzel Günleri ekranın vazgeçilmez dizisi haline getirmeye aday. 

22-11/01/guzel-gunler-1.jpg

Binnur Kaya dizide üç çocuk annesi, kocasından kalan menemenci dükkanını büyük bir çaba ve emekle ayakta tutmaya çalışan Kıymet’i; Ecem Erkek nişanlısı tarafından terk edildikten sonra aşka kapılarını kapatan Füsun’u; Zeynep Çamcı ise yalnızca ‘gören gözler’in içindeki ışıltıyı fark ettiği, boks tutkunu Altan’ı canlandırıyor.

 22-11/01/guzel-gunler-2-1667302634.jpg

‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ gibi televizyon tarihine damgasını vurmuş, hafızalarda yer etmiş dizilerin yazarı ve yapımcısının imzasını taşıyan ‘Güzel Günler’ usta oyuncularla genç yıldızları bir araya getiren zengin kadrosuyla da her yaştan izleyici kendine çekecek.

22-11/01/guzel-gunler-9.jpg

Güzel Günlerin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler yer alıyor.

Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzası taşıyor.

22-11/01/guzel-gunler-7.jpg

Güzel Günler'in hikayesi ne?

Selma (Leyla Tanlar) bütün çıkar yolların tükendiğini düşündüğü bir anda ona kalan mirası alabilmek için Van’dan İstanbul’a gelir. Altında babasından kalma hurda arabası, yanında varı-yoğu kardeşi Leylim’le birlikte. Mirası alabilmek için tek şart, mirasın diğer ortağı, eski aşkı Mihran’ı (Burak Dakak) bulmaktır.

22-11/01/guzel-gunler-4.jpg

Onunla aynı gün doğan, daha doğdukları gün birbirlerini büyük bir aşkla sevecekleri kehanet edilen, Selma’nın günah keçisi ilan edildiği yangının ardından İstanbul’a göçen Mihran.

Güzel Günler’ ilk bölümüyle 6 Kasım Pazar saat 20.00’de Show TV’de!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin