Güzel Günler yakında Show TV'de başlıyor! Oyuncuları kimler, konusu ne?

Show TV'nin TMC yapım imzalı yeni dizisi Güzel Günler'den ilk tanıtım yayınlandı. Peki Güzel Günler dizisi ne zaman yayınlanacak? Güzel Günler dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Güzel Günler dizisinin konusu ne? Güzel Günler dizisi Binnur Kaya kimdir? Güzel Günler dizisi nerede çekiliyor?

Volkan Usta
20 Ekim 2022 - 17:27
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği yeni dizi projesi Güzel Günler yakında seyirciyle buluşacak.

22-10/20/guzel-gunler-7.jpg

‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ gibi Türk televizyon tarihine damgasını vurmuş, hafızalarda yer etmiş dizilerin yazarı ve yapımcısının imzasını taşıyan diziden ilk tanıtım da yayınlandı.

22-10/20/guzel-gunler-5.jpg

Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulaklarına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini ekrana taşıyacak Güzel Günlerin oyuncu kadrosunda usta ve genç isimler bir arada yer alıyor. Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler’i bir araya getiren Güzel Günler izleyicilerin yeni favorisi olacak.

22-10/20/guzel-gunler-13.jpg

İzleyicisiyle buluşmak için gün sayan Güzel Günlerin yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzasını taşıyor.

22-10/20/guzel-gunler-10.jpg22-10/20/guzel-gunler-8.jpg22-10/20/guzel-gunler-11.jpg

22-10/20/guzel-gunler-9.jpg22-10/20/guzel-gunler-3.jpg22-10/20/guzel-gunler-1.jpg

Güzel Günler yakında Show TV’de!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin