Güzel Günler'in 16. Bölümünde Altan ve Atakan'ın nikah telaşı yaşanacak!

Show TV'nin başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı dizisi Güzel Günler'in 16. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Peki Güzel Günler'in 16. bölümünde neler olacak? Güzel Günler'in 15. bölümünde neler yaşandı? Güzel Günler'in 16. bölümünde Mihran ve Selma arasında neler yaşanacak?

Volkan Usta
14 Mart 2023 - 20:36
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi Güzel Günlerin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Atakan’ın “Altan’la biz bugün evleniyoruz” sözleri üzerine herkesi şaşkınlığa uğrattığı tanıtımda Atakan ve Altan’ın tüm aileyi saran nikah telaşı ekrana geliyor. Yaşanacak eğlenceli anlar merakla bekleniyor.

GÜZEL GÜNLER’İN 15. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ayşim’den gelen telefonla herkes apar topar hastaneye gitti. Kalp krizi geçiren Saliha’nın durumunun iyi olmasıyla tüm aile derin bir nefes alırken, Selma olanlardan kendini sorumlu tuttu. Bir anda sosyal medyada ünlenen Füsun, stüdyoya girip kayıt yapması için kendisine gelen fırsatı kaçırmadı. Büyük bir çabayla stüdyo için gereken parayı kendi kendine halleden Füsun; Kıymet, Hâkim ve Feyyaz’ın yardımıyla yeni bestesini seslendirdi. Selma, Cihangir’in tasarım kursuna başladı. Cihangir’in Selma ile birlikte vakit geçirmesini kıskanan Mihran, Cihangir’e Selma’dan uzak durmasını söyledi. Cihangir bu konuşmayı Selma ile paylaşınca, Selma’nın Mihran’a tepkisi sert oldu. Derin’in kendi evinde Ayşim için hazırladığı sürpriz doğum gününe Ayşim ve Füsun birlikte gitti. Son anda evdekilere yakalanmamak için Füsun'un kendi odasına saklandığını gören Alya, bu durumu kullanarak Füsun’un paralarını çaldığını iddia etti. Alya’nın bu suçlamasıyla iki aile yeniden karşı karşıya geldi. Çetin, Kıymet’in kapısını çalarak kızlarının evlerinden para çaldığını söyledi. 

Güzel Günler” yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin