Güzel Günler'in kadrosuna sevilen bir isim dahil oluyor!

Show TV'nin başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı dizisi Güzel Günler'in 10. bölümüne yetenekli bir oyuncu katılıyor. Peki Güzel Günler'in 10. bölümünde neler olacak? Güzel Günler'in 9. bölümünde neler yaşandı? Güzel Günler'in 10. bölümünde Mihran ve Selma arasında neler yaşanacak? Güzel Günler'in oyuncu kadrosuna katılan isim kim? Ali Yağcı kimdir?

Volkan Usta
13 Ocak 2023 - 09:47
Yeni Bölüm

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, Selin Tunç tarafından kaleme alınan sevilen dizisi Güzel Günler’in kadrosuna yetenekli oyuncu Ali Yağcı dahil oldu.

23-01/13/ali-yagci-guzel-gunler-1.jpg

Dizide ‘Cihangir’ karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Yağcı, ‘Güzel Günler’de kafaları karıştıracak. Yardımsever ve gönül çelen havasıyla kendisine hayran bırakacak olan Cihangir’in özellikle Füsun ve Selma ile olan ilişkisi dikkatleri üzerine çekecek.

23-01/13/ali-yagci-guzel-gunler-3.jpg

Güzel Günler’ yeni bölümleriyle her pazar saat 20.00’de Show TV’de!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin