Güzel oyuncudan ebeveynleriyle ilgili itiraf!

Aile dizisinde Devin karakterine hayat veren oyuncu Serenay Sarıkaya, anne ve babasını boşanmasının ardından yaşadıklarını bir dergi röportajında aktardı.

Berfin Sengil
07 Aralık 2023 - 16:14
Magazin

Dokuz yıllık aranın ardından 'Aile' dizisiyle ekranlara dönen Serenay Sarıkaya, Elle dergisinin Aralık sayısında çocukluğu hakkında samimi açıklamalar yaptı.

Psikolojiye Merakı Eski

Anne ve babasının boşanmasının ardından teyzesi ve annesiyle birlikte yaşadığını belirten Sarıkaya, psikolojiye olan merakının da bu yıllarda okudukları psikoloji kitaplarına dayandığını söyledi. Serenay Sarıkaya psikoloji konusunda ayrıca, "Her türlü gündelik ya da olağandışı olay psikolojik çerçeveleriyle ev konseyinde değerlendirilirdi" dedi.

Oyunculuğunda Etkisi Çok

Bu kitapların da etkisiyle çocuk yaşlarda empati kurma, anlama, kendini doğru ifade etme, davranış ve duygularını derinlemesine ve samimiyetle gerçekleştirebilme becerileri kazandığını ifade eden Sarıkaya, "Bu hayat boyu bana çok yardımcı oldu. İş hayatımda da özel hayatımda da" diye konuştu.

Serenay Sarıkaya, oyunculuk kariyerine olan ilgisinin de bu deneyimlere bağlı olarak biçimlendiğini kaydetti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin