Kenan İmirzalıoğlu'ndan ihanete ikinci veto!

Geçtiğimiz günlerde ihanet iddiasıyla gündeme gelen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, Sarp-Bengi Apak’ın gösterisinin ardından basın mensuplarıyla sohbet etti. İmirzalıoğlu ihanet iddiasını ikinci kez yalanladı.

Berfin Sengil
07 Aralık 2023 - 16:35
Magazin

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın adı ihanet iddialarına karışmış ve çiftin ayrılacağı söylenmişti. Ancak daha önce bu iddiaları yalanlayan çift, Sarp Apak ve eşi Bengi Apak’ın gösterisinin ardından verdikleri demeçte yeniden ihanetin olmadığının altını çizdi.

Kenan İmirzalıoğlu'na basın mensupları tarafından "Can sıkıcı olaylar var, Sinem Hanım'ı aldattığınıza dair. Yorumunuz ne olacak" sorusu yöneltildi.

'Birisi mi Görmüş?'

İmirzalıoğlu iddiaları şu sözlerle ikinci kez reddetti:

"Arkadaşlar hafızaları kirletmeyelim, böyle çirkin lafları kullanmayalım arkadaşlar. Yorum yaptım biliyorsunuz. Ben şunu soruyorum; kim sizin arkadaşınız mı, birisi mi görmüş? Dediğim gibi bir delinin teki bir taş atıyor, bize de çıkartmak düşüyor. Aldın mı cevabını?"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin