Hadise ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım ailesini neden sildi?

Kaan Yıldırım ve Hadise aşkı magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Merve Mutlu
16 Nisan 2020 - 11:35
Magazin

Magazin dünyasının özellikle son zamanlarda en büyük haberlerinden biri de ünlü şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım'ın aşk yaşadığı iddiaları oldu. Instagram hesabından anne ve babasını silen Kaan Yıldırım'ın bu hareketi ise çok konuşuldu. 

20-04/16/kaan-yildirim-hdise.png

Akıllara "Kaan Yıldırım'ın ailesi Hadise'yi istemiyor mu?" sorusunu getiren bu hamlenin ardından birçok senaryo üretildi. Magazin konusu olan bu aşk, geçtiğimiz haftalarda Hadise'nin beyaz bir köpekle poz vermesi ve hayranlarının o köpeğin Kaan Yıldırım'a ait olan köpek olduğunu fark etmesi ile ortaya çıkmış, daha sonra da Kaan Yıldırım'ın evinde görülen duvar ve ışıklandırmanın altında Hadise'nin Survivor'a canlı bağlantı ile katılması aşk iddialarına kesinlik kazandırmıştı.  

Kaan Yıldırım ailesini neden sildi?

20-04/16/kaan.png

Hadise ve Kaan Yıldırım haklarında çıkan aşk iddialarını ne reddetti ne de kabul ettiler. Ancak Kaan Yıldırım'ın ınstagram hesabından ailesini silmesi yeni bir soru işareti doğurmuştu. Bu işaretleri gideren ise yine Kaan Yıldırım oldu ve sosyal medya hesabından, "Ailem benim her şeyimdir, herkesin olduğu gibi... Onları takipten çıkarmamın tek nedeni onların özelini koruma içgüdüsüydü. Yanlış yorumlanmasını istemem. En kısa zamanda ailelerimizle birlikte geçireceğimiz sağlıklı günlere kavuşmak dileğiyle" açıklaması yaptı. 

20-04/16/kaan-yildirim.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin