16 Nisan Türkiye'de güncel koronavirüs vaka ve ölüm sayısı kaç oldu?

Koronavirüs Türkiye'de yayılmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
16 Nisan 2020 - 11:47
Viral

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs, milyonlarca insanın hayatını tehdit etmeye devam ediyor. Her geçen gün artan ölüm ve vaka sayıları ile de korkutucu bir hal alıyor...

20-04/16/fahrettin.png

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, her geçen gün güncel vaka ve ölü sayılarını duyurmaya devam ediyor. Türkiye'de; cafe, bar, pavyon, sinema salonları, tiyatrolar, spa merkezleri, kuaförler, güzellik salonları ile spor salonları gibi toplu alanları geçici olarak kapatarak sosyal izolasyon kurallarına uygun bir hale getirilmesi çalışmasının ardından hafta sonlarına özel sokağa çıkma yasağının da gelmesi yapılan çalışmaları hızlandırdı. 

16 Nisan'da koronavirüs salgın sayısı!

20-04/16/covid.jpg

15 Nisan itibari ile Fahrettin Koca'nın açıkladığı en güncel koronavirüs vaka sayıları şöyle: Toplam test sayısı 477 bin 716, toplam vaka sayısı 69 bin 392, toplam vefat eden hasta sayısı 1518, toplam yoğun bakımda yatan hasta sayısı 1820, entübe hasta sayısı 1052 ve iyileşen hasta sayısı 5674

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin