Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş barıştı mı?

Oyuncu ikili Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş'ın barışma iddiası magazin dünyasına bayramı yaşatmıştı! Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş ne zaman ayrıldı? Neden ayrıldı? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Deniz Can Aktaş kimdir? Ne zamandır birlikteler?

Pınar Alçiçek
09 Haziran 2023 - 17:16
Magazin

Son dönemin yükselen isimlerinden Hafsanur Sancaktutan ve meslektaşı Deniz Can Aktaş Aralık 2022'de olaylı bir şekilde 3,5 yıllık ilişkilerini sonlandırmış ve bu haberle tüm sevenlerini kahretmişti... Dün çıkan haberlere göre ise başbaşa yedikleri yemek ikilinin barıştıklarını düşündürtmüştü!

23-06/07/asdvfbg.jpg

2023 Ocak ayında 23 yaşındaki oyuncu Sancaktutan'ın ayrılık sonrası bunalıma girerek intihara teşebbüs ettiği iddia edilmiş, fakat ünlü isim o haberleri kesin bir dille yalanlamıştı.

Dün, öne sürülen iddilara göre ikili başbaşa yemek yerken yakalanmış ve ardından genç çiftin barıştığı iddia edilmişti.

23-06/07/0x0-1686119505605-1686137671.jpeg

BAŞ BAŞA KAHVALTI!

Geçtiğimiz günlerde Caddebostan'daki bir mekanda baş başa kahvaltı yaparken görülen çiftin bu hareketi magazin dünyasında 'Barıştılar' olarak yorumlanmıştı. Ne yazık ki barışma iddiası yanlış alarm çıktı!

İki yetenekli oyuncunun bu ayrılık sürecinde arkadaş kalmayı tercih ettikleri ve barışmadıkları öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin