ÖZEL HABER | Nesrin Cavadzade'nin şarkısı sosyal medyayı ikiye böldü!

Oyuncu Nesrin Cavadzade, çıkardığı yeni şarkısı 'Çarçur'la sosyal medyada bomba etkisi yarattı! Nesrin Cavadzade şarkıcı mı oldu? Oyunculuğu bıraktı mı? Nesrin Cavadzade'nin şarkısının adı ne? Nesrin Cavadzade kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Sevgilisi var mı?

Pınar Alçiçek
09 Haziran 2023 - 16:17
Magazin

En son Üç Kuruş dizisindeki karakteriyle gündeme gelen güzeller güzeli Nesrin Cavadzade, şarkı çıkardı. Oyunculuğu ile her projede beğeni alan aktörün Umut Timur ile yaptığı düet sosyal medyayı ikiye böldü. 

23-06/09/umut-timur-x-nesrin-cavadzade-carcur-0-56-screenshot.png

40 yaşındaki ünlü oyuncunun çıkardığı 'Çarçur' isimli şarkısına kısa sürede olumlu ve olumsuz olmak üzere binlerce yorum geldi. Cavadzade’nin bazı takipçileri "Oyuncuyken sevdik seni, oyuncu kal!", derken bazı takipçileri ise "Sesi de oyunculuğu gibi harika!" yorumunu yaptı.

İşte sosyal medya hesabından şarkısının yayınlandığını müjdeleyen Cavadzade'ye gelen yorumlardan bazıları:

"SEN ŞAHİKASIN KENDİNE GEL!"

23-06/09/poijuhg.jpg

Nesrin Cavadzade kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin