Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş'ın yeni dizisi Aşk Ağlatır ilk fragmanı ile beğenildi!

Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Aşk Ağlatır ilk tanıtımı ile izleyicinin beğenisine sunuldu! İşte detaylar...

Nurşah
20 Ağustos 2019 - 15:02
Gündem

Show Tv ekranları yeni sezonda oldukça iddialı bir dizi ile izleyicisinin karşısında olacak. Başrollerinde genç oyuncular Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Aşk Ağlatır dizisinden ilk fragman geldi!

19-08/20/ask-aglatir-tanitim.jpg

Aşk Ağlatır'dan ilk tanıtım geldi!

Love That Makes You Cry dizisinden Show Tv ekranları için uyarlanan dram ve romantik türdeki Aşk Ağlatır, dikkat çekici bir hikayeye sahip. Aşk Ağlatır, taşrada yaşarken İstanbul'a göç eden bir grup gencin hikayesini konu ediniyor. Gençlerin karşılaştıkları zorluklar izleyicinin duygu dolu anlar yaşamasına sebep olurken Yusuf ile Ada'nın imkansız aşkı da yüreklere dokunacak. 

19-08/20/ask-aglatir-ilk-fragman.jpg

MF Yapım imzası taşıyan dizinin yayınlanan ilk fragmanı da izleyici tarafından olumlu yorumlarla karşılandı. Dizinin başrol oyuncuları Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş'ın uyumu da kısa sürede beğeni toplayacak gibi görünüyor... Aşk Ağlatır Eylül ayında Show Tv ekranlarında olacak! 

Aşk Ağlatır tanıtım videosu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin