Payitaht Abdülhamid 4. sezon çekimleri başladı! Yeni sezon oyuncuları kimler?

Sevilen dizi Payitaht Abdülhamid yeni sezon hazırlıkları için sete çıktı! Ekrana gelecek 4. sezonda kadroda hangi yeni isimler yer alacak?

Nurşah
20 Ağustos 2019 - 12:12
Gündem

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen tarih ve dönem dizisi Payitaht Abdülhamid yeni sezon için hazırlıklarına hız kazandırdı. Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile cuma akşamlarının en sevilenleri arasında kendine yer bulmayı başaran dizinin 4. sezon çekimleri de başladı!

19-08/20/payitaht-abdulhamid-yeni-sezon-cekimleri.jpg

Payitaht Abdülhamid 4. sezon çekimleri başladı!

Başrolde Bülent İnal'ı Sultan Abdülhamid rolü ile izlediğimiz Payitaht Abdülhamid 2017 senesinde başladığı ekran yolculuğunu büyük bir başarı ile devam ettiriyor. Dizi, geçtiğimiz Mayıs ayında 3. sezonunu tamamlayarak yeni sezon için de onay almayı başardı. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; verilen yaz tatili arasının ardından Payitaht Abdülhamid ekibi geçtiğimiz gün sete çıktı!

19-08/20/payitaht-4-sezon-cekimleri-basladi.jpg

Payitaht Abdülhamid yeni sezon yeni oyuncuları

Her sezon olduğu gibi bu sezon da heyecanla takip edilecek anlarla izleyici karşısına çıkacak olan Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümleri merakla bekleniyor. Ekrana gelecek olan 4. sezonda kadroda yeni isimler de göreceğiz.

19-08/20/devrim-yakut-payitaht-abdulhamid.jpg

Geçtiğimiz yaz döneminde Show Tv ekranlarında yayınlanan Darısı Başımıza adlı dizide rol alan Devrim Yakut, Payitaht Abdülhamid'e Cemile Sultan karakteri ile dahil oldu... 

19-08/20/alp-akar-payitaht-abdulhamid.jpg

Fox Tv ekranlarının final yapan dizisi Bizim Hikaye'nin çocuk oyuncusu Alp Akar ise Şehzade Nurettin Efendi karakteri ile TRT 1'in sevilen dizisinin yeni ismi oldu. Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonda yine cuma akşamları izleyici karşısında olacağı konuşuluyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin