Riverdale 4. sezonda Archie'nin yeni düşmanı ile tanışın!

Dördüncü sezonu yaklaşan Riverdale oyuncu kadrosuna yeni takviyeler gelmeye devam ediyor. Juan Riedinger dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

Volkan Küçükel
19 Ağustos 2019 - 22:47
Kültür Sanat

Klasik Archie serisinin The CW ekranlarındaki karanlık versiyonunun 4. sezonu yaklaşırken diziden yeni oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

RIVERDALE 4. SEZONUN YENİ YÜZÜ!

Kanadalı aktör Juan Riedinger, Archie'nin düşmanı haline dönüşen yerel bir haydut olan Dodger karakterini canlandırmak üzere dizinin yeni sezonunda tekrar eden bir rolle karşımızda olacak.

Karakterin hikayeye nasıl giriş yapacağı ve kaç bölüm görüneceği konusunda detaylı bir bilgi verilmedi.

19-08/20/juan-riedinger-riverdale.jpeg

Son olarak TNT'nin Claws dizisinin üçüncü sezonunda Joe Dupree karakteriyle izlediğimiz 38 yaşındaki aktör ayrıca Good Behavior (Teo), Narcos (Carlos Lehder) ve The Romeo Section (Rufus Decker) gibi dizilerde rol almıştı.

Black Christmas ve Diablo Cody'nin senartisliğini üstlendiği korku komedi türündeki Jennifer's Body filmleri ise aktörün sinema dünyasındaki işleri arasında yer alıyor.

19-08/20/juan-riedinger.jpg

Geride bıraktığımız Comic-Con etkinliğinde yapılan duyuruya göre yeni sezonun ilk bölümü olan "Chapter Fifty-Eight: In Memoriam", dizide Archie'nin babası Fred Andrews karakterine hayat veren ve sene başlarında hayata gözlerini yuman aktör Luke Perry'i anma bölümü özelliğini taşıyor. Perry'nin Beverly Hills 90210 dizisinden rol arkadaşı olan Shannen Doherty de bu bölümde görünecek.

RIVERDALE 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kerr Smith, Sam Witwer gibi isimleri de kadrosuna katan Riverdale'in 4. sezonu 09 Ekim Çarşamba 2019 tarihinde The CW ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin