Hakan Karahan Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosunda!

Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna yeni isim katıldı.

Merve Mutlu
25 Aralık 2020 - 17:25
Gündem

Fox ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan ve başrollerinde Eda karakteri ile Hande Erçel'i, Serkan Bolat karakteri ile de Kerem Bürsin'i bir araya getiren Sen Çal Kapımı adlı romantik komedi dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha geliyor. 

20-12/25/sen-cal-kapimi-1608906691.png

Birbirinden başarılı ve sevilen oyuncuları kadrosunda bir araya getiren ve hikayesi ile de gönüllere taht kurmayı başaran dizi tam gaz devam ediyor. Bir oyunla başlayan sahte ilişkileri süresince ilişkileri gerçeğe dönüşen Eda ve Serkan'ın hikayesini anlatan diziye yeni bir isim daha eşlik edecek. 

Hakan Karahan Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosunda!

20-12/25/hakan-karahan-1608906621.png

Bige Önal ve Ahmet Somers'in kadrosundan ayrıldığı diziye Mert Öcal'ın Seymen karakteri ile dahil olacağı haberi heyecan yaratmıştı. Kadroya bir yeni daha oyuncu geldi. Karizmatik ve kültürlü biri olan Şef Alexander aynı zamanda Michelin yıldızlı çok ünlü bir şef olarak hikayeye girerken karakteri de Hakan Karahan canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin