Hakan Muhafız Çağatay Ulusoy nasıl ünlü oldu?

Ekranların sevilen ismi Çağatay Ulusoy nasıl ünlü oldu?

Merve Mutlu
12 Mayıs 2020 - 14:41
Magazin

Adını Feriha Koydum dizisi ile başlayan ekran macerası boyunca: Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu, Medcezir, İçerde ve son olarak da Hakan: Muhafız dizisinde rol alan başarılı ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy nasıl ünlü oldu merak ediyorsanız bu haber tam da size göre.

Çağatay Ulusoy nasıl ünlü oldu?

20-05/12/agatay-ulusoy.png

Çağatay Ulusoy ünlü olmadan önce Bakırköy'de bir ajansa kayıtlıydı. Daha sonra Best Model of Turkey seçilen Çağatay Ulusoy, günlüğü 30 lira karşılığında figüranlık yapıyordu. Oyunculuk dersleri alan oyuncu Adını Feriha Koydum dizisi ile oyunculuğa başladı. 

Çağatay Ulusoy kimdir?

20-05/12/agatay-ulusoy-kimdir.jpg

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Avcılar Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünü kazandı ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı. Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk dersi almaktadır.İlk rolü Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır. Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır.Başrol oyuncusu Hazal Kaya 'nın Adını Feriha Koydum 'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır.Başrol Çağatay Ulusoy'un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin