Tell Me A Story 3. sezon ile ilgili gelişme! Tell Me A Story'nin devamı gelecek mi?

Psikolojik gerilim türündeki antoloji dizisi Tell Me A Story'nin yeni sezonu olacak mı sorusu cevabını buldu! CBS All Access dizi ile devam etmeme kararı aldı ve Tell Me A Story'yi iki sezonun ardından iptal etti! Detaylar...

Kevin Williamson'ın yaratıcısı olduğu piskolojik gerilim öğeleri barındıran korku antolojisi "Tell Me a Story"nin devamı gelecek mi sorusu cevabını buldu!

TELL ME A STORY RESMEN İPTAL!

Yayıncı platform CBS All Access dizi ile devam etmeyeceğini duyurdu ve Tell Me a Story'yi resmen iptal etti! Buna göre dizinin 3. sezonu olmayacak.

Ayrıca dizinin yapımcısı Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment'i ile The CW kanalı arasında ilk iki sezonun yayın hakları konusunda anlaşmaya varıldı. Böylelikle iki sezonuyla dijital mecrada izleyiciyle buluşan yapım yakın bir zaman içinde televizyon izleyicisi ile de buluşmuş olacak.

20-05/12/tell-me-a-story.jpg

CBS All Access Orijinal Yapımlar Birimi'nden Julie McNamara konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Dahi adam Kevin Williamson en sevdiğimiz masalları, hepimizin bildiği hikayeleri modern gerilim türüne çeviren bir antoloji formatında hayata geçirdi. Kevin, Aaron Kaplan, Kapital Entertainment ekibindeki seçkin ve yetenekli grubun yanında; bu altı peri masalından sevilen karakterleri canlandıran ve yeni baştan yaratıp olağanüstü bir iş çıkaran oyuncu kadrosu ile çalışmak bizim için bir ayrıcalıktı."

Klasik hale gelmiş peri masallarına karanlık ve oldukça farklı bir bakış açısıyla yaklaşan Tell Me a Story'de The Three Little Pigs (Üç Küçük Domuzcuk), Little Red Riding Hood (Kırmızı Başlıklı Kız) ve Hansel & Gretel gibi klasikleşmiş masalların öğeleri aşk, hırs, kayıp, açgözlülük, intikam ve cinayet gibi unsurlarla iç içe geçirilip izleyicilere sunuluyor. Tamamen yeni karakterlerin sunulduğu ikinci sezonda ise izleyiciler Beauty and the Beast (Güzel ve Çirkin), Sleeping Beauty (Uyuyan Güzel) ve Cinderella (Sindirella) gibi üç efsanevi masal prensesini daha önce hiç görmedikleri şekilde izlemişlerdi.

20-05/12/tell-me-a-story-iptal-edildi.jpg

Yapımın ilk sezonunda James Wolk, Billy Magnussen, Dania Ramirez, Danielle Campbell, Dorian Missick, Michael Raymond-James, Davi Santos, Sam Jaeger, Zabryna Guevara, Paul Wesley, Kim Cattrall gibi isimler yer alırken; çekimleri Nashville'de gerçekleştirilen ikinci sezonda Paul Wesley, Carrie-Anne Moss, Odette Annable, Eka Darville, Matt Lauria, Natalie Alyn Lind ve Ashley Madekwe rol alıyorlar.

Tell Me a Story'nin yürütücü yapımcı kadrosunu ise yazar Kevin Williamson, Aaron Kaplan, Dana Honor, ilk iki bölümün yönetmen koltuğunda oturan Liz Friedlander ile ikinci sezonda ekibe katılan Michael Lohmann oluşturuyorlar.

"Tell Me A Story" (CBS All Access) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin