Bob's Burgers 11. sezon gelecek mi? Yeni sezondan haber geldi!

Sevilen dizi Bob's Burgers'ın 11. sezonu hakkında bilgiler geldi.

Merve Mutlu
12 Mayıs 2020 - 15:25
Gündem

Karısı ve üç çocuğuyla birlikte bir hamburger restoranı işleten Bob Belcher'ın hikayesini anlatan animasyon dizisi Bob's Burgers'ın 11. sezonu olacak mı sorusu yanıt buldu. 

20-05/12/bob-burgers.png

Seslendirme kadrosunu H. Jon Benjamin, Dan Mintz, Eugene Mirman, Larry Murphy, John Roberts, Kristen Schaal'ın oluşturduğu yapım Pazar akşamları Fox ekranlarında yayınlanıyor. ABD'nin ulusal kanalı FOX'ta yayınlanan dzi 17 Mayıs'ta devam eden sezonunu noktalayacak. 2012 yılından beri devam eden çizgi dizi 11. sezon onayını da aldı. Türkiye'de de FX Türliye'de yayınlanan dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor. 

Bob's Burgers'ın konusu nedir?

Bir hamburger restoranı sahibi olan Bob Belcher, restoranını karısı Linda ve çocukları ile birlikte dükkanlarını işletirken yaşadıklarını, rakip restoranları ve müşterilere istediği gibi davranmayan çocukları ile mücadelesini konu alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin