Dave dizisi 2. sezon onayını cebe koyarken bir rekora imza attı!

Ünlü rapçi-komedyen Lil Dicky'nin komedi dizisi Dave rekor kırınca 2. sezon onayı erkenden geldi! Yeni sezon detayları!

Burd: "Özel bir şey yapmak için yola çıktık ve dizinin aldığı karşılığı görmek çok sevindirici..."

DAVE 2. SEZON DETAYLARI

Lil Dicky olarak bilinen rapçi-komedyen Dave Burd'un gerçek yaşamından esinlenen FXX komedisi "Dave"in geleceği belli oldu! 10 bölümden oluşan ilk sezonunu 29 Nisan 2020'de tamamlayan yapım kanaldan resmi 2. sezon onayını aldı.

Yeni sezon bölümlerinin 2021 senesi içinde izleyiciyle buluşacağı belirtiliyor.

DAVE'İN MUHTEŞEM REYTİNG BAŞARISI!

İlk sezon bölümleriyle izleyiciden büyük ilgi gören Dave, FX Network'ün şimdiye kadar en çok izlenen komedi dizisi olma unvanını eline geçirmiş durumda. Televizyon yayınları, sonradan ve dijital izlemeler dahil edildiğinde bölüm başına 5.32 milyon izleyici ortalamasına ulaşmayı başaran Dave'in izleyici kitlesinin her geçen gün artmaya devam ettiği görülüyor.

Dave bu performansıyla FX'in rekortmen dizisi Atlanta'yı da geride bırakmayı başardı.

20-05/12/dave-2-sezon-onayi.jpg

Yeni sezon onayı ile ilgili açıklamalarda bulunan FX Entertainment Orijinal Programlama Başkanı Nick Grad şu ifadeleri kullandı: "Ortak yaratıcılar Dave Burd ve Jeff Schaffer tüm yaratıcı takımıyla birlikte televizyonun en iyi komedi dizilerinden birini sunarlarken, FX’in en çok izlenen komedi dizisine imza attılar. Bu Dave için olağanüstü bir başarı."

"DAVE" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Burd ve Jeff Schaffer'ın (The League, Curb Your Enthusiasm) ortak yaratıcılığını üstlendikleri Dave'in hikayesi; tüm zamanların en iyi rapçilerinden biri olmasının kaderinde yazılı olduğunan inanan 20'li yaşlarının sonunda banliyöde yaşamını sürdüren nevrotik bir adam Dave karakterine odaklanıyor. Dave hedefine ulaşmak için çevresine ve tüm dünyaya bunu kanıtlamak zorundadır. Bu yüzden ilk iş olarak en yakın arkadaşlarını ikna etmeye çalışmalıdır. Çünkü onların yardımıyla tüm dünyayı ikna edebilecektir.

20-05/12/dave_tanitim.jpg

Burd'e oyuncu kadrosunda eşlik eden isimler şöyle: Taylor Misiak (Ally), Andrew Santino (Mike), GaTa, Travis Bennett (Elz) ve Christine Ko (Emma).

Ayrıca ilk sezon boyunca Justin Bieber, Young Thug, Trippie Redd ve Kourtney Kardashian gibi isimler konuk oyuncular olarak boy gösterdiler.

FX Productions, Hartbeat Productions ve SB Projects ortak yappımcılığında hazırlanan Dave'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Burd ve Schaffer ile birlikte Kevin Hart, Greg Mottola, Marty Bowen, Scooter Braun, Mike Hertz, James Shin ve Scott Manson'dan oluşuyor.

"Dave" (FXX) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin