Tolga Sarıtaş yeni dizi ile ekranlara dönecek mi?

Ekranların sevilen ismi Tolga Sarıtaş'tan yeni dizi müjdesi mi geliyor?

Merve Mutlu
12 Mayıs 2020 - 16:46
Gündem

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteri ile akıllarda kalan ve kariyeri boyunca: Benim Adım Gültepe, Güneşin Kızları, Ömrüm Sessiz bir Çığlık, Büyük Sürgün Kafkasya, Söz ve son olarak da erken final yapan Ferhat ile Şirin dizisinde rol alan başarılı ve yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş yeni dizi için görüşmelere başladı. 

20-05/12/tolga-sarista.jpg

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstleneceği ve Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Arıza adlı yeni dizinin hazırlıkları başladı. Recai Karagöz yönetmenliğinde çekilecek olan dizi Ozan Aksungur tarafından kaleme alınacak. Cast çalışmaları başlayan ve yeni sezon için planlanan yeni dizi için görüşülen ilk isim de birbirinden başarılı projelerde yer alan ve adından sıkça söz ettiren Tolga Sarıtaş oldu. Sarıtaş projeyi kabul ederse yeni sezonda Arıza dizisinde hayranlarının karşısına çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin