Hakan: Muhafız dizisi İstanbul'a olan ilgiyi artırdı!

İlk Türk Netflix dizisi Hakan: Muhafız ilgi uyandırmaya devam ediyor. Dünya çapında Netflix izleyicileri ile buluşan dizi yabancı izleyicilerin İstanbul'a olan ilgisini artırıyor...

Nurşah
14 Şubat 2019 - 10:51
Gündem

Hakan: Muhafız dizisi geçtiğimiz aylarda ilk sezon bölümleri ile izleyici karşısına çıkmıştı. İlk Türk Netflix dizisi sadece Türkiye'de değil dünya çapında kısa sürede büyük bir izleyici kitlesi kazandı... Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi İstanbul sahneleri ile de dikkatleri üzerine çekti. Bu durum yurt dışındaki izleyicileri İstanbul'a yönlendirdi. Sina Koloğlu bu durumu köşesinde inceledi...

19-02/14/hakan-muhafiz-istanbul.jpg

"İstanbul'a turistik seyahat ortaklığı..."

Hem açık hem internet ortamında izlenen dizilerin hem de yerli filmlerin bu platformda giderek sayılarının artması, ABD ve batılı izleyicinin de ilgisini çekiyor. Özellikle ‘Hakan: Muhafız’dan sonra yabancı tur operatörlerinden Netflix’e, ‘İstanbul’a turistik seyahat ortaklığı’ teklifleri bile gelmiş. Bu Netflix için az rastlanan bir olay. Şu sıralar revaçta olan ülke İspanya. Yeni beş dizi daha yaptırdı Netflix.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin