Hakan: Muhafız Hakan kimdir?

Netflix'in ilk Türk dizisi olan ve 190'dan fazla ülkede aynı anda yayına girecek olan, başrolünde Çağatay Ulusoy'un rol alacağı Hakan: Muhafız (The Protector) başlıyor! Hakan: Muhafız Hakan kimdir? Gerçek adı nedir? Hakan: Muhafız'ın konusu nedir?

Merve Mutlu
13 Aralık 2018 - 18:05
Yeni Bölüm

Müjdesi aylar öncesinden verilen, Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız başlıyor. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un rol aldığı Hakan: Muhafız'daki Hakan kimdir? Gerçek adı nedir? Hakan: Muhafız'ın konusu nedir?

Hakan: Muhafız Hakan kimdir?

18-12/13/hakan-m-1544712728.jpg

Hakan aslında hikayenin başında Kapalıçarsı ortamında büyümüş sıradan bir gençtir. Hiç beklenmedik bir anda tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenir ve bütün dünyası altüst olur. Dizide onun için çizilen kaderi ve bunun yansımalarını göreceğiz. Fragmanın açılışında da denildiği gibi, Hakan’ın hayatı göründüğünden daha karmaşık. Hakan'ı bir anda yüzyıllarca yıl öncesinin dönem kıyafetleri ve imajıyla görebiliyoruz.

Hakan: Muhafız dizisinde Hakan karakterini Çağatay Ulusoy canlandırmaktadır.

Çağatay Ulusoy kimdir?

18-12/13/agatay-ulusoy-kimdir.jpg

23 Eylül 1990 doğumlu oyuncu, 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Avcılar Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünü kazandı ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı. Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk dersi almaktadır.İlk rolü Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır. Şu anda yapımını Ay Yapım'ın yaptığı senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç'in yazdığı ve eylül ayında televizyonda yayınlanmaya başlayacak dizisine hazırlanmaktadır. Yeni dizide Çağatay Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik edecektir.Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır.Başrol oyuncusu Hazal Kaya 'nın Adını Feriha Koydum 'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır. Başrol Çağatay Ulusoy'un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur.

Hakan: Muhafız (The Protector) dizisinin konusu 

18-12/13/hakan-mu.jpg

Fantastik, dram ve gizem türünde olan Hakan: Muhafız adlı dizide sıradan ve genç Hakan’ın tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesi ve yaşantısının bir anda altüst olarak epik bir maceraya adım atmasını izliyoruz. Geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul’da Hakan aslında hikayenin başında Kapalı Çarşı’daki bir esnaftan farksız herhangi bir genç. Oysaki çok kısa zamanda doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle onu çok başka bir dünya bekliyor olacak! Hakan kendisi için çizilmiş kaderine nasıl tepki verecek, kendisi ondan beklenen son muhafız olabilecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin