True Detective 3. sezon için yeni bir fragman yayınlandı!

HBO'nun popüler dizisi True Detective'in 3. sezonu yaklaşıyor. İşte yeni fragman...

HBO'nun popüler antoloji dizisi "True Detective"in 3. sezonuna artık sayılı haftalar hatta günler kaldı diyebiliriz.

13 Ocak 2019 tarihinde yeni sezonuna başlayacak dizi için tanıtım videoları gelmeye devam ediyor.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON KONUSU

Ozarks'ın kalbinde cereyan eden ürkütücü bir suç öyküsünün anlatılacağı True Detective'in yeni sezon hikayesindeki on yıllar boyunca derinleşen gizem ve olaylar üç farklı zaman diliminde izleyicilere aktarılacak.

Oscar ödüllü Mahershala Ali, kuzeybatı Arkansas'tan eyalet polis dedektifi Wayne Hays; Carmen Ejogo 1980 senesinde ortadan kaybolan iki kayıp çocukla bağlantısı bulunan Arkansaslı öğretmen Amelia Reardon, Stephen Dorff bu suç vakasının yaşamını ve kariyerini otuz yıldan fazla bir süreçte etkilediği, Wayne Hays'ın iş ortağı Arkansas Eyalet Dedektifi Roland West karakterleriyle karşımızda olacaklar.

18-12/30/true-detective-3-sezon-foto2.jpeg

YENİ SEZON OYUNCU KADROSU

Ray Fisher, Michael Greyeyes, Jon Tenney, Deborah Ayorinde, Rhys Wakefield, Sarah Gadon, Emily Nelson, Brandon Flynn, Michael Graziadei, Josh Hopkins, Jodi Balfour ve Mamie Gummer bu sezonun oyuncu kadrosunu oluşturan diğer isimler.

Yeni sezon hikayesini kaleme alan isim aynı zamanda dizinin yaratıcısı ve ilk sezon bölümlerinin yazarlığını yapan Nic Pizzolatto. Pizzolatto tüm bölümleri yazan isim olurken, sadece sezonun dördüncü bölümünü David Milch ile birlikte kaleme aldı. İlk iki bölümün yönetmen koltuğunda Jeremy Saulnier otururken Daniel Sackheim ve Pizzolatto'yu da bu koltukta göreceğiz.

Dizinin showrunner'ı olan Pizzolatto ile birlikte Saulnier, ilk sezon künyesinde isimleri bulunan Scott Stephens, Matthew McConaughey ve Woody Harrelson; ilk sezon yönetmeni Cary Fukunaga ile Scott Stephens, Steve Golin, Bard Dorros ve Richard Brown sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"True Detective" 3. sezon 2. fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin