Hakan: Muhafız Zeynep kimdir?

Müjdesi aylar öncesinden verilen, Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan:Muhafız başlıyor. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un rol aldığı Hakan: Muhafız'daki Zeynep kimdir? Gerçek adı nedir? Hakan:Muhafız'ın konusu nedir?


14 Aralık 2018 - 11:38
Yeni Bölüm

Müjdesi aylar öncesinden verilen, Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan:Muhafız başladı. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un rol aldığı Hakan: Muhafız'daki Zeynep kimdir? Gerçek adı nedir? Hakan:Muhafız'ın konusu nedir?

Hakan:Muhafız Zeynep kimdir?

Zeynep dışarıdan çok sert bir kabuğu olan ama içinde çok hassas ve narin bir genç kadın. Dövüş sanatlarında usta olmasının yanında Osmanlı silahları üzerine tez hazırlayan bir akademisyen. Küçükken annesini kaybetmiş ve şefkatli yanını hep gizlemek zorunda kalmış. Hakan ile böyle ortak bir noktaları da var.

Hakan:Muhafız dizisinde Zeynep karakterini Hazar Ergüçlü canlandırmaktadır.

Hazar Ergüçlü kimdir?

Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 doğumlu ve Kıbrıs Türkü'dür. Lefkoşa Belediyesinde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı. Hayat Sırları dizisinde başrolde oynamıştır. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin