Hakan Salınmış Vatanım Sensin'den neden ayrıldı?

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden Vatanım Sensin ekibinde geçtiğimiz hafta yayınlanan 20. bölümünde beklenmeyen bir ayrılık yaşandı.

Sibel Karagöl
30 Mart 2017 - 20:51
Gündem

Deneyimli kadrosu ve başarılı hikaye örgüsüyle dikkatleri üzerine çeken Vatanım Sensin senaryosunun merkezinde yer alan karakterlerden Eşref Paşa geçtiğimiz hafta yayınlanan 20. bölümün finalinde büyük bir ihanete uğradı ve sırtından kurşun yedi.

Eşref Paşa'ya hayat veren başarılı oyuncu Hakan Salınmış diziden kesin olarak ayrıldığını vurguladığı bir paylaşım yaptı. Salınmış'ın sosyal medya hesabından yaptığı "Hoşçakal Paşam, gözlerinden öperim" paylaşımıyla, Eşref karakterinin senaryo gereği vurularak diziden ayrıldığı kesinleşti.

17-03/30/vatanimsensin.jpg

Vatanım Sensin 20. Bölümde Eşref Paşa Nasıl Öldü?

Eşref Paşa, Tevfik ve Hamilton ile iş birliği yapmış gibi görünerek planlarını gerçekleştirmek üzere yola çıkar ve Tevfik Paşa’nın aracılığıyla Hamilton ile görüşür ve Mustafa Kemal’in ölümü karşılığında silahları ona vermeyi kabul ettiğini söyler. Cevdet ise bu sırada adım adım Eşref’i takiptedir. Ancak durum dışardan görüldüğü gibi değildir Eşref Paşa aslında Hamilton ile anlaşma yapmamıştır.  Eşref Paşa’nın Yunan askerleriyle çatışmaya girdiği sırada Tevfik Paşa Eşref’in tarafında yer almış gibi davranır ve hiç beklenmedik bir anda Eşref Paşayı sırtından tek kurşunla vurur. 

Daha önce Seni Seven Ölsün, Zilin Sesi, Münafık, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Çocuklar Duymasın, Deniz Yıldızı gibi bir çok dizide rol almış deneyimli oyuncu Hakan Salınmış'a kariyerinde başarılar diliyoruz.

Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Okan Yalabık, Baki Davrak, Senan Kara, Fatih Artman, Saadet Işıl Aksoy, Boran Kuzum, Miray Daner, Pınar Deniz, Kubilay Aka ve Tuğrul Tülek’in paylaştığı dizini etkileyici ve sürükleyici hikayesiyle Vatanım Sensin 21. bölümüyle bu akşam ekranlarda yerini alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin