Yurdaer Okur gözaltına alındı!

Karadayı dizisinde Savcı Turgut karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Yurdaer Okur, KKTC'de Ercan Havaalanı'nda üzerinde uyuşturucu bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Sibel Karagöl
30 Mart 2017 - 21:18
Gündem

Karadayı dizisinde Savcı Turgut karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Yurdaer Okur, KKTC'de Ercan Havaalanı'nda üzerinde uyuşturucu bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

17-03/30/yo.jpg

Hafta sonu tatilini geçirmek üzere Kıbrıs'a giriş yaptığı belirtilen Yurdaer Okur’un ülkesine dönerken 1 gram hint keneveri ile narkotik polis köpeğine yakalandığı duyuruldu. 43 yaşındaki Okur’un uyuşturucu ithal etmek ve bulundurmak suçlarından, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne götürüldü. Hakkında dava açılan oyuncunun yarın Lefkoşa’da hakim karşısına çıkartılması bekleniyor.

Türkiye'den ve dünyadan bir çok ünlü isim daha Ercan havalimanında narkotik polisine yakalanmıştı ve çoğu kısa süreli hapis cezaları olmak üzere farklı cezalar almıştı. KKTC’de, tasarrufunda uyuşturucu bulundurmak, miktarına bakılmaksızın ağır suçlardan kabul edildiği için ceza alan kişilerin bir daha Kıbrıs'a girişi engelleniyor.

17-03/30/km1.JPG

Yurdaer Okur Kimdir?

Yurdaer Okur, 29 Ekim 1974 doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversite Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezun olup tiyaro alanında Mimar Sinan Güzel Sanatlar'da Yüksek lisans da yapmıştır. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan Okur bir çok tiyatroda yer aldıktan sonra 1993 yılında ilk televizyon dizisi Ferhunde Hanımlar ile ekranlara transfer oldu. Daha sonra 
Reaksiyon Aşk Emek İster, Kılıç Günü Karadayı, Köprü gibi bi çok dizide rol almıştı. En son Yeter dizisinde kötü karater olan Yekta'yı canlandırırken sunduğu başarılı oyunculukla beğeni toplamıştı. 

17-03/30/km2.jpg

Şu an ise çekimlerine başlanan ve yakın zamanda yayın hayatına başlayacak Seni Kimler Aldı dizisi oyuncu kadrosundaydı.

Başarılı oyuncunun uyuşturucu kullanımını ortaya çıkaran bu suç ve tutukluluk durumunun dizide rol almasına engel olup olmayacağı merak konusu oldu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin