Hakkı Bulut Tutunamayanlar dizisine konuk oluyor!

TRT1'in sevilen dizisi Tutumayanlar'a sürpriz konuk!

Merve Mutlu
25 Mart 2020 - 10:02
Yeni Bölüm

İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film imzalı Tutunamayanlar dizisi yine muhteşem bir bölümle ve sürpriz bir konukla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

20-03/25/tutunamayanmlar.png

Oyuncu kadrosunda: Şinasi Yurtsever, Zafer Algöz, Bülent Çolak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Özlem Tokaslan, Dilek Çelebi Tunç, Uğur Serhan, Sahra Kübra Gümüş, Arda Kural, Dilhan Naz Özgülüş, Yeliz Kuvancı, Barış Yıldız ve Asuman Dabak gibi isimlerin yer aldığı, başrollerinde de Ece Çeşmioğlu ile Doğu Demirkol'un yer aldığı Tutunamayanlar dizisi sürpriz bir konuk ağırlıyor. 

Hakkı Bulut Tutunamayanlar dizisine konuk oluyor!

20-03/25/tutunamayanlar-hakki-bulut.png

Bora Cengiz ve Arda Kural'ın da kadrosuna dahil olduğu ve heyecanlı bölümleri ile dikkat çeken absürt dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde: ünlü türkücü Hakkı Bulut yer alacak. Tutunamayanlar yeni bölümüule 31 Mart'ta TRT1'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin