Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün yeniden partner olmaya hazırlanıyor!

Sektörün sevilen isimlerinden Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün yeni bir projede biraraya geliyor. Peki Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün hangi projede yer alacak? Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisi ne? Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün hangi dizide ro arkadaşı oluyor? Yarınlar Yokmuş Gibi dizisinin konusu ne? Yarınlar Yokmuş Gibi dizisinde kimler rol alacak? Yarınlar Yokmuş Gibi dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Yarınlar Yokmuş Gibi dizisi nerede yayınlanacak? Yarınlar Yokmuş Gibi dizisi uyarlama mı? Halit Ergenç kimdir? Tuba Büyüküstün kimdir?

Volkan Usta
27 Kasım 2023 - 11:35
Kültür Sanat

Son olarak birlikte İstanbul Kırmızısı filminde birlikte yer alan Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün yeniden biraraya gelmeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

23-11/27/tuba-2.jpg

İki başarılı isim Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün yeniden aynı projede oynamak için hazırlıklara başladı. İkili sevilen yapımlara imza atan Gain platformu için O3 Medya’nın çekeceği 4 bölümlük “Yarınlar Yokmuş Gibi” adlı projede başrolü paylaşacak.

23-11/27/231301.jpg

Böylece Ergenç ve Büyüküstün 2017 yılında Ferzan Özpetek’in “İstanbul Kırmızısı” filminin ardından ikinci kez aynı yapımda buluşmuş olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay oturacak.

Yakın zamanda sete çıkacak dizinin dizinin senaryosunu Ekin Atalar, Sienna Miller, Michael Buscemi’nin 2007 yılı yapımı “İnterview” (Görüşme) filminden yola çıkarak kaleme aldı. Film bir pembe dizi yıldızı ile onunla röportaja gelen gazetecinin hikâyesi beyazperdeye taşımıştı.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin