Halit Özgür Sarı Doktor Murat karakteri ile Kırmızı Oda'da!

Yeni dizi Kırmızı Oda'nın kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
04 Ağustos 2020 - 11:25
Gündem

tv8 ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlanan ve başrolünde Doktor hanım karakteri ile başarılı oyuncu Binnur Kaya'nın rol alacağı yeni dizi Kırmızı Oda'nın oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

20-08/04/binnur-kaya-1596530112.png

Daha önce kitapları İstanbullu Gelin ve Doğduğun Ev Kaderindir isimleri ile televizyon ekranlarına uyarlanan ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir başka eserinden esinlenilerek hazırlanan Kırmızı Oda dizisi, yeni sezonun en çok merak uyandıran dizilerinden biri olmayı başardı. Tülin Özen'in Doktor Piraye'yi, Ecem Uzun'un Stajyer Doktor Nihal'i, Burak Sevinç'in Doktor Deniz'i , Meriç Aral'ın da Doktor Ayşe'yi canlandıracağı diziye Salih Bademci ve Evrim Alasya da konuk olarak katılacak. 

Halit Özgür Sarı Kırmızı Oda dizisinin kadrosunda dahil oldu!

20-08/04/halit-ozgur-sari.png

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren yeni dizi Kırmızı Oda'da Doktor Murat karakterini canlandıracak isim Halit Özgür Sarı oldu. Daha önce: Diriliş Ertuğrul, Hakan: Muhafız, Şampiyon gibi dizilerde rol alan Sarı'nın ekibe dahil olması hayranlarını heyecanlandırdı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin