TRT'nin yeni dizisi "Mevlana" için hazırlıklar devam ediyor!

Yeni dizi Mevlana'nın oyuncuları kimler?

Merve Mutlu
04 Ağustos 2020 - 11:19
Gündem

TRT1 ekranları için hazırlanan ve 30 bölümden oluşması planlanan yeni dizi Mevlana'nın hazırlıkaları devvam ediyor. Ali Aydın'ın kaleme alacağı dizinin yönetmenliği için Yağız Alp Akaydın, dizinin yapımcılığını üstlenen Kale Film ile anlaştı. 

20-08/04/mevlana.jpg

Yeni sezonun iddialı projelerinden biri olan Mevlana için hazırlıklar titizlikle yürütülüyor. Bugünkü Afganistan, 1207 yılında İran sınırları içerisindeki Horasan eyaletinin Belh şehrinde dünyaya gelen ünlü felsefeci ve tasavvufun önde gelen isimlerinden olan Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'nin hayatını konu alacak olan dizi için cast çalışmaları devam ediyor.

Dizide Mevlana'yı hangi aktörün canlandıracağı büyük merak uyandırırken cast çalışmaları gizemini korumaya devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin