Yasak Elma yeni sezondan ilk fragman yayınlandı! Şahika hapse giriyor!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'dan yeni fragman geldi.

Merve Mutlu
04 Ağustos 2020 - 11:03
Gündem

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan gibi isimlerin yer aldığı, Fox ekranlarında yayınlanan ve özellikle son sezonunda büyük bir başarı yakalayan Yasak Elma dizisinin yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı.

20-08/04/ahika.png

Kadınlara düşkünlüğü ile bilinen Halit Argun'un eski eşleri arasında dönen hikayede en son Ender Kaya ile evliliğini gerçeğe dönüştürmüş, Yıldız kendi ürettiği mamalar ve televizyon programı ile zengin olmuş, Şahika da ölümüne sebep olduğu adam sayesinde zengin olmuştu. Entrika dolu diziye son zamanlarda bol miktarda eğlence eklenmiş ve bu durum izleyicilerin hoşuna gitmişti.

20-08/04/bela.png

Yeni sezonu büyük bir merakla beklenen diziden dikkat çeken bir fragman yayınlandı. 75. bölüm fragmanında şu ana kadar birçok suça karışan ancak hep sıyrılmayı başaran Şahika'nın hapse girdiğini görüyoruz. Hapishanede karşısına çıkacak birinin ise güç dengelerini değiştireceği ve yeni bir hikaye başlatacağı açıkça görülüyor. Ancak o kişinin kim olduğu henüz bilinmiyor.

Yasak Elma 75. bölüm fragmanı:

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin