Halka bu akşam yok mu? Yeni bölüm saat kaçta başlayacak?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Halka'nın yayın saati değişti. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
07 Mayıs 2019 - 15:05
Yeni Bölüm

Başrollerinde Hande Erçel, Serkan Çayoğlu ve Kaan Yıldırım'ın rol aldığı ve TRT ekranlarında sevilen diziler arasına giren Halka, heyecan dolu bölümlerine bir yenisini daha ekliyor..

19-05/07/hlka.png

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte, Ramazan ayına özel programların yayın akışına girmesi, kendi seyrinde ilerleyen dizilerin yayın saatlerinde değişiklik yarattı. Salı akşamları 20.00'da başlayan Halka yeni bölümü, 19.00'da başlayan "Ramazan Sevinci" adlı programın etkisi ile 20.15'e alındı. 

Normal saatinde TRT1 ekranlarını açan izleyiciler, "Halka yeni bölüm yok mu?" sorusunu sorarken, dizi 15 dakika gecikmeli olarak başlayacak ve yayın gününde herhangi bir değişiklik yaşanmayacak. 

19-05/07/diziler.png

Halka yeni bölümde neler olacak?

İlhan ve Gülay, Cihangir'e gelen kırmızı DVD'yi izleyerek Cihangir'in evlatlık olduğunu öğrendiğini öğreniyorlar. İlhan Cihangir ile yüzleşmek isterken, "Seni bana Halka verdi!" sözleri dikkat çekiyor. Cihangir'in üzülmemesi için gerçekleri ondan sakladığını söyleyen İlhan ne yaptıysa da Cihangir'in içini yumuşatamıyor.

19-05/07/lhan-cihangir-e.png

 

Kaan’ın Cengiz Han’ın oğlu olduğunu ve kendisinin de Hümeyra ve Eren’in oğlu olduğunu öğrenen Cihangir'in bilgileri Çağatay'ın da peşinde olduğu şeylerdir..

Halka yeni bölümüyle bu akşam 20.15'te TRT1'de!

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin